قالب های فارسی وردپرس 2

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 2

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

روش های بالابردن طول عمر باطری تلفن

اسمارت فون ها امروزه به جزء جدایی ناپذیری از زندگی ما تبدیل شده اند. تماس تلفنی، پخش فیلم و موسیقی، ارسال پیامک، چک کردن ایمیل، وبگردی و بسیاری دیگر از کارهای زندگی روزمره با این همراه جمع و جور انجام می شوند. اما مشکل اینجا است که باطری این گجت ها اصلا با ما یار نیستند و گاهی در مواقع ضروری ته می کشند و ما را حیران می کنند.

 

اگر شما هم زیاد با این مشکل روبرو می شوید، پیشنهاد می کنم ادامه مطلب را از دست ندهید. راه حل های ساده و خوبی برای تان داریم.

نور نمایشگر را کم کنید: تلفن های هوشمند فعلی نمایشگرهای بزرگی دارند و این یعنی مصرف بیشتر باطری. اغلب آنها هم حسگرهایی دارند که نور نمایشگر را متناسب با نور محیط تنظیم می کنند. اما اگر علاقمند هستید که باطری شما بیشتر دوام بیاورد و یا شارژر به همراه ندارید، کم کردن نور نمایشگر مصرف باطری را بسیار کمتر می کند.

 

پس زمینه مشکی برای AMOLED: اگر تلفن شما دارای نمایشگری از نوع AMOLED است بهترین حالت استفاده از پس زمینه مشکی است. این نمایشگرها قادراند در این حالت مصرف باطری شان را کمتر کنند. البته به نظر می رسد که این رنگ پس زمینه برای کاهش مصرف در تلفن های دیگر هم موثر باشد.

 

زمان خاموش شدن نمایشگر: تلفن شما مدت زمانی بعد از بی کار بود نمایشگرش را خاموش می کند. نمی توانید باور کنید کم کردن این زمان چقدر در کاهش مصرف باطری موثر است. حتما به این مورد توجه کنید.

 

ابزارهای جانبی را خاموش کنید: وایرلس، GPRS و بلوتوث از مصرف کننده های بزرگ باطری هستند. زمانی که به آنها نیاز ندارید خاموش شان کنید تا هم مصرف باطری کمتری داشته باشید و هم به افزایش امنیت تلفن هوشمندتان کمک کنید.

 

جی پی اس را فراموش نکنید: این یکی اغلب فراموش می شود و مرتب در حال خوردن باطری است. اگر به آن نیاز ندارید می توانید خاموش اش کنید.

 

ویبره: تلفن زیبای شما برای لرزاندن خودش انرژی زیادی مصرف می کند. اگر اوضاع باطری خراب است بهتر است از خیر ویبره بگذرید و اجازه بدهید برایتان در مواقع لازم آواز بخواند!

 

نرم افزارهای غیر ضروری را ببنید: هر نرم افزای که باز است در حال مصرف انرژی است. همیشه حواستان باشد که چند نرم افزار به صورت همزمان در حال اجرا هستند. اضافی ها را ببندید.

 

صداهای غیر ضروری: حتما لازم است هنگام تایپ کیبرود تلق و تلوق بکند؟ یا با هر صفحه ای که باز می کنید یک صدا بشنوید؟ با غیر فعال کردن صداهای غیر ضروری می توانید مصرف باطری را کم کنید.

 

دمای مناسب: می دانستید که دمای بالا باعث خالی شدن سریع تر باطری میشود؟ مثلا اگر تلفن را در جیب شلوار نگه دارید باطری بیشتری مصرف می کند تا اینکه روی میز باشد. چون دمای بدن باعث گرم شدن باطری و تخلیه زودتر آن میشود.

 

از زنگهای ساده استفاده کنید: زنگ های موزیکال و پر سروصدا هنگام پخش از پردازنده اسمارت فون شما استفاده می کنند (استفاده بیشتر از پردازنده دستگاه، یعنی زودتر خالی شدن باطری). بهترین حالت استفاده از زنگ های موبایل استاندارد و بسیار ساده ای است که احتیاج به استفاده از پردازشگر موبایل ندارند.

 

مکالمه به جای ایمیل. پیامک به جای مکالمه: تلفن های همراه برای ارسال اطلاعات ۲ تا ۴ برابر بیشتر از تماس صوتی نیرو مصرف می کنند. پس برای یک پیغام کوتاه شاید بهتر باشد به جای ارسال ایمیل، شماره دوست تان را بگیرید. هم کارتان انجام شده. هم باطری موبایل تان بیشتر همراهی تان می کند. فقط حواس تان باشد این تماس ها دقیقه ای باشند، نه ساعتی! البته اگر ممکن باشد که کارتان را توسط پیامک (SMS) انجام دهید، دیگر حتی نیازی به تماس صوتی هم نیست. زیرا تلفن های همراه برای ارسال اس ام اس نیاز به برقراری ارتباط جداگانه ای ندارند و همان ارتباط های معمولی که تلفن با دکل برای در دسترس بودن و کنترل سیگنال برقرار می کند، برای ارسال پیامک کافی هستند. یعنی تقریبا تمام مصرف باطری اس ام اس فقط همان نوشتن اش است و ارسال آن نیاز به نیروی ندارد!

 

سیگنال های شبکه موبایل: تلفن همراه هوشمند شما دائما در حال جستجو برای دریافت امواج شبکه و کنترل ارتباط خود است. پس در مکان هایی که سیگنال ضعیف است و یا کلا در پوشش شبکه موبایل نیست، اسمارت فون شما بسیار بیشتر و شدیدتر برای یافتن امواج کار می کند. در این گونه موارد بهتر است که تلفن همراه خود را خاموش کنید و یا اینکه آن را در حالت Flight mode قرار دهید. حتی برخی می گویند اگر شارژ کمی دارید و نگهداری آن برای تان مهم است، در طول شب هم اگر امکان دارد موبایل تان را خاموش کرده یا در حالت فلایت مود قرار دهید.

 

به روزرسانی سیستم عامل و نرم افزارها: همیشه به دنبال آخرین نسخه سیستم عامل، firmware و نرم افزارهای نصب شده روی موبایل تان باشید. زیرا برنامه نویسان و شرکت های تولید کننده موبایل همیشه به دنبال کاهش مصرف باطری هستند و ورژن های جدیدتر مصرف باطری کمتری نسبت به اجدادشان دارند.

 

ایمیل ها را دستی چک کنید: تلفن های همراه هوشمند امروزی می توانند به صورت خودکار پیام ها و ایمیل های تان را چک کنند. یا با استفاده از سرویس push، ایمیل ها به محض دریافت توسط سرور، به تلفن همراه شما منتقل می شوند. اما هر دو این تکنولوژی ها باطری خورهای قهاری هستند. پس بهتر است که سیستم push را خاموش کنید و فاصله زمانی بین چک کردن خودکار را به حداکثر ممکن برای کارتان تغییر دهید. از من می شنوید، همان چک کردن دستی ایمیل ها هنگام نیاز بهتر از همه است.

 

کجا هستید؟: دستگاه های رادیویی در مکان هایی که نویز الکتریکی وجود دارد، سخت تر کار می کنند و به جستجوی بیشتری برای یافتن سیگنال ارتباطی نیاز دارند. پس هنگام مکالمه در پارک باطری بسیار کمتری نسبت به مکالمه در بیمارستان یا یک فروشگاه زنجیره ای مصرف می کنید. همینطور هرچه تعداد کاربران یک دکل مخابراتی بیشتر شود، مصرف باطری تلفن همراه شما هم برای تماس بیشتر می شود. پس مکالمه در محل ها و ساعات خلوت شبانه روز باطری کمتری مصرف خواهد کرد.

شما برای استفاده بیشتر از باطری موبایل تان چه نکاتی را رعایت می کنید؟ آنها را به ما هم یاد بدهید.

احتمالا شما هم کنجکاو هستید که برخی علائم و اعداد که در پشت بسیاری از وسایل الکترونیکی و ارتباطی دیده می شوند، چه معنی و مفهومی دارند. کمی به پشت اسمارت فون یا تبلت خود دقت کنید، چیزی دستگیرتان نشد؟

 

اگر خوب به این علامت نگاه کنید متوجه میشوید که یک F به همراه دو C در داخل یکدیگر است. FCC مخفف Federal communication commission یا کمیسیون ارتباطات ایالات متحده می باشد. هر وسیله ای که بخواهد از ارتباطات الکترونیکی استفاده کند، برای فعالیت در آمریکا باید مجوز این کمیسیون را داشته باشد. آی فون نه تنها یک موبایل است، بلکه از امکانات ارتباطی مثل بلوتوث و وای فای هم استفاده میکند! شناسه FCC یا FCC ID هر آی فون در پشت آن آورده شده.

 

علائم پشت گجت ها، چه معنایی دارند؟

 

 

سطل آشغالی که روی آن ضربدر خورده است به این معنا است که شما به خاطر باطریی که در داخل گجت تان وجود دارد، نمی توانید آن را به راحتی دور بیندازید، چرا که برای محیط زیست مضر است. در صورتی که می خواهید گجت مستعمل و از کار افتاده خود را دور بیندازید، باید آن را به مراکز ویژه بازیافت تحویل دهید. که البته این مسأله برای ما داخل ایران بیشتر شبیه یک طنز است...

 در پیوستگی به قوانین گوگل و راهکار هایی برای جلوگیری از جربمه گوگل میپردازیم:


از لحاظ سئو این موضوع دارای اهمیت است که از صفحات داخلی به صفحه اصلی (صفحه خانگی) سایت لینکی قرار دیتا شود اما این نکته را به خاطر داشته باشید که کاربرد بیش از مرز این جستار سایت شما را به خطر می اندازد و ممکن است با جریمه گوگل مواجه شوید. برای استفاده مناسب از این قابلیت میتوانید به نوشتار 19روش تفریق نرخ پرش مراجعه نمایید. جریمه گوگل در این شرایط به این چهره است که صفحاتی که از لحاظ فنی مناسب نیست را از لیست نتایج جستجو حذف کند بنابراین اگر مطالب مفیدی هم داشته باشید و قوانین گوگل را به راستی رعایت نکرده باشید ممکن است برخی از صفحات سایت جریمه شود. 


هرچه شمار سایت هایی که لینک اکثریت به سایت شما بدهند از لحاظ سئو برای سایت شما پسندیده تر است. هرچه این لینک ها به طور طبیعی و مرتبط با سوژه سایت شما باشد بهتر است. در برخی از سایت ها میتوان هزینه ای پرداخت کرد لغایت لینک سایت شما را در سایت خودشان پیمان دهند. گوگل خواهان دریافت لینک به طور طبیعی و درست است انجمن وردپرس فارسی فلذا صرف هزینه برای گرفتن بک لینک به شما زیان بزند و علاوه بر پرداخت هزینه، سایت شما را هم در لیست اسپم گوگل قرار دهد. بنابراین کوشش کنید آنقدر سایت خویش را از لحاظ ساختار درونی و ساختار فنی قوی کنید که باره پروا موتورهای جستجو قرار گیرد.


 


 


تبادل لینک - پنالتی شدن سایت در گوگل


 


3. از سایت های بی کیفیت لینک نگیرید. برخی از سایت ها هستند که کیفیت بسیار پایینی دارند و یا امکان اینکه جریمه گوگل دربرگیرنده حال آنها شود زیاد است. بعضی از رقبای شما هستند که ممکن است سایت های بی کیفیت را پیدا کنند و لینک سایت شما را در آن سایت ها پیمان دهند در نتیجه رتبه سایت شما روز به روز افت پیدا خواهد کرد. برای بازداری از این گذرگاه حل سایت هایی که به سایت شما لینک دیتا اند را به چهره همیشگی چک کنید و ببنینید از لحاظ کیفیت مناسب هستند؟!


برخی پارامترها هستند که با آنها میتوان کیفیت سایت را سنجید همانند Page authority، Domain authority، Spam score و ...


4. دو سایت یکسان با دامنه های مختلف:


ممکن است شما دو سایت داشته باشید و مطالب آن یکسان باشد و مالک هردو سایت هم خودتان باشید. این کار در عمل مورد استجابت موتورهای جستجو نیست چرا که مطالب به حقیقت نمایه نمی شود. ربات و خزنده های گوگل به شدت دلنازک هستند و همه چیز برایشان حائز اهمیت است. برای اینکه هر دو سایت را به سایتی واحد تبدیل کنید و صفحات نمایه شده را در یک سایت اجتماع کنید باید از ریدایرکت سایت یا redirect 301 کاربرد کنید.

علائم پشت گجت ها، چه معنایی دارند؟

 

 

عبارت CE مخفف conformité européene می باشد، که مجوزی برای فعالیت دستگاه های الکترونیکی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. عدد کنار این علامت نوع دستگاه را مشخص می کند که آیفون با عدد 0682 مشخص می شود و تأیید می کند این دستگاه مقررات لازم جهت فروش در اروپا را رعایت کرده است. علامت تعجبی هم که در انتها آمده، به فرکانس های مورد استفاده دستگاه بر می گردد، برای مثال فرکانس مربوط به تکنولوژی وایرلس در فرانسه بین 2.4 GHz و 2.454 GHz است. دستگاه هایی که این فرکانس را رعایت می کنند در "کلاس 1" این طبقه بندی جا میگیرند اما دستگاه هایی مثل آی فون که این فرکانس را رعایت نمی کنند "کلاس 2" محسوب می شوند و در پشت خود باید این علامت تعجب را درج کنند.

 

علائم پشت گجت ها، چه معنایی دارند؟

 

در خط بالای این علائم نیز اعدادی را می بینیم. عدد اول مدل گوشی را تعیین می کند که برای آیفون، A1332 EMC 380A است. عدد بعدی FCC ID است که در بالا راجع به آن توضیح دادیم. سپس عدد IC را میبینیم که مخفف industry Canada می باشد و مربوط به استانداردهای لازم برای فروش در داخل کانادا است.

این علائم مربوط به آیفون هایی است که برای فروش در آمریکا، اروپا و کانادا تولید شده اند. برای اطلاع از علائم مورد استفاده در سایر کشورها می توانید در آی فون خود به قسمت setting > general > about > regulatory بروید.تصویر کنید ؛ با ذوق و شوق فراوان و البته هزینه ای فراوان تر ، گوشی موبایل خود را خریداری کرده اید! اما یک غفلت کوچک کافی است تا با افتادن گوشی در داخل جوی آب و یا حتی سرویس بهداشتی (99% مواقع!) تمامی امید و آرزوهای شما نابود شود! تصور به این موضوع نیز بسیار دردناک است! اما نه! اندکی صبر کنید! هنوز تا نابود شدن کامل گوشی زمان زیادی مانده! در این ترفند قصد داریم تا با معرفی یک ترفند خارق العاده روشی را معرفی کنیم که گوشی شما اگر یک دوش حسابی هم گرفته باشد نجات پیدا کند! ترفندی که در عین حال عجیب اما کاربردی است!

ابتدا به این داستان واقعی توجه کنید! :

Ernesto Londoño ، خبرنگار واشنگتن پست ، پس از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه برمیگردد و شروع میکند به شستن دست و رویش ، اما از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی قرار بود ، ناگهان در چند لحظه کیف میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد! پس از اینکه از شوک حادثه خارج میشود ، سریع گوشی را از آب خارج میکند ، باتری گوشی را در می آورد و شروع به خشک کردن گوشی با سشوار میکند! اما پس از اندکی هنگامی که میبینید این روش موثر نیست و گوشی نیز وارد حالت کما شده است ، به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته تماس میگیرد و از او کمک میخواهد. دوست عزیز هم در پاسخ او میگوید که گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذارد! بله! برنج نپخته! همگی ما دیده ایم که برنج خاصیت جذب رطوبت دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر واقعأ ظریف است! سر انجام پس از اینکه گوشی یک روز در داخل ظرف برنج می ماند ، کاملأ سالم و مانند روز اولش میشود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده میگردد.
این جناب خبرنگار هم تجربه گرانقیمتش را در یک پست برای عموم نوشته است ، البته آن دوستی که این روش را برای او توضیح داده است نامش فاش نشده چرا که ظاهرأ وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار میکند و فاش شدن نامش برای او دردسر ساز خواهد بود.

 

اما در این زمینه میتوان عمل دیگری را نیز صورت داد:
گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود. الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود.

این روش شاید بیشتر قابل ادراک تر باشد! اما کارایی روش اول بیشتر است.
همچنین از این روش برای خشک سازی iPod ، دوربین فیلمبرداری و امثال این دستگاه ها نیز میتوان استفاده کرد.همزمان با آغاز فروش این تلفن همراه نسل چهارمی از HTC، وقت آن رسیده که بیشتر با مشخصات آن آشنا شویم. این تلفن از سوی شبکه ورایزون به قیمت 250 و از سوی آمازون به قیمت 180 دلار فروخته می شود. اما حالا وقت آن است که بیشتر به مشخصاتش بنگریم.

می توان این تلفن را یکی از اولین اسمارتفون های اندرویدی ای دانست که از شبکه ی 4G LTE پشتیبانی می کند. صاعقه یا تاندربولت، روی شبکه ورایزون ارائه می شود. پس از مزیت سریع ترین و پیشرفته ترین شبکه نسل چهارم در آمریکا بر خوردار است. اما حالا که در ایران، 3G را هم نداریم، بهتر است خیلی از این امکانات صحبت نکنیم و به سراغ قابلیت هایی برویم که به دردمان می خوردند.

پردازنده این گوشی از نوع Snapdragon است و با کلاک 1 گیگاهرتز فعالیت می کند. چیپ گرافیکی نیز از نوع Adreno 205 می باشد که از قوی ترین چیپ هایی است که همراه این پردازنده استفاده می شود. از نمایشگر هم می توان به صفحه Super LCD، مولتی تاچ، رزولوشن 480x800 پیکسل و اندازه 4.3 اینچی آن اشاره کرد و وقتی به دوربین می رسیم، با امکاناتی کاملا غنی، مانند رزولوشن 8 مگاپیکسل برای تصاویر و قابلیت فیلمبرداری با کیفیت HD 720p روبه رو می شویم. دوربین جلویی هم برای شما محیاست. وجود نسخه 2.2 سیستم عامل اندروید و پشتیبانی آن از نسخه 10.1 فلش، یعنی شما در اینترنت تقریبا محدودیتی ندارید. نسخه دوم رابط کاربری HTC Sense، کار را باز هم بهبود می بخشد. اگر چه جای خالی نسخه 2.3 یا 2.4 سیستم عامل اندروید به شدت احساس می گردد.

از دیگر امکانات می توان به حافظه داخلی 8 گیگابایتی و کارت میکرو اس.دی با ظرفیت 32 گیگابایت اشاره کرد که با این گوشی ارائه می شوند (به گفته Amazon)./ و با وجود شبکه Wi-Fi در کنار 4G، بدیهی است که قابلیت هایی نظیر Mobile Hotspot وجود داشته باشند. بلوتوث و GPS هم که جزء ضروریات است. در مورد موسیقی هم باید به وجود سیستم Dolby Mobile دل بست. 768 مگابایت رم هم رقمی کاملا خرسند کننده است. در نهایت امر می توان از وجود باتری 1400 میلی آمپری روی این گوشی خبر داد که احتمالا پشتیبان خوبی برای این امکانات خواهد بود.

بدون شک این تلفن یکی از قوی ترین نمونه ها، هم از نظر سخت افزاری، هم از نظر نرم افزاری و هم از نظر دوربین و قدرت ارتباطاتی است. باید ببینیم تلفن های قدرتمند نسل چهارم با چه سرعتی اجداد قبلی شان را پشت سر می گذارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.