قالب های فارسی وردپرس 2

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 2

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

پیدا کردن اکانت دوستان در اینستاگرام

حتما می دونید که تو نرم افزار وایبر ، اگه شماره شخصی رو داشته باشید می تونید بفهمید که این شخص اکانت وایبر داره یا نه و می تونید بهش پیام بدید و حتی عکس صفحه وایبرش رو هم ببینید . این قابلیت در اینستاگرام هم هست اما نه به دقت وایبر .

 

شاید خیلی ها اصلا نمی دونستن که تو اینستاگرام میشه اکانت افرادی که در کانتکت لیست هستن رو پیدا کرد . البته همونجوری که گفتم چون اینستاگرام نیاز به وارد کردن شماره موبایل نداره ، مثل وایبر دقیق نیست و مثلا از ۱۰۰ تا کانتکت لیست ، شاید ۳۰ تا ۴۰ تا اکانت بهتون نشون بده که اینستاگرام دارن ، این مسئله به دو تا چیز مربوط میشه ، یکی به شماره ای که اون شخص توی اینستاگرام وارد کرده و دوم به اسمی که شما توی کانتکت لیست تون اونو ذخیره کردید .

 

برای این کار در صفحه اول اینستاگرام خودتون روی اون ایکون آدم کلیک کنید و بعدش بالا سمت راست روی آیکون ۳ نقطه کلیک کنید .

 

پیدا کردن اکانت دوستان در اینستاگرام

پیدا کردن اکانت دوستان در اینستاگرام

 

اینستاگرام برای اندروید, آموزش اینستاگرام

 

حالا صفحه People اینستاگرام باز میشه . اولین گزینه ، connect to Facebook  هست و دومین گزینه connect to contacts هست که باید اونو بزنید . وقتی روی این گزینه ضربه می زنید ، یه پیغام ظاهر میشه مبنی بر اینکه این شماره ها روی سرورهای اینستاگرام ذخیره میشه ، مشکلی ندارید که شما هم اگه مشکلی ندارید تایید کنید .

 

پیدا کردن اکانت دوستان در اینستاگرام

ترفند جستجوی دوستان در اینستاگرام

 

وقتی تایید کنید یه لیست از اکانت اینستاگرام افرادی که در Contact List تون هست رو بهتون نشون میده .دنیای مرورگرهای اینترنت دنیای جالبی است و بازیگران آن هر کدام به وسیله مجموعه امکانات و قابلیت های خود سعی دارند کاربران بیشتری را به سمت خود جذب کنند. طبق یک آمار جالب مشخص شده گوگل کروم به تنهایی بیش از 50 درصد سهم استفاده کنندگان از اینترنت را به خود اختصاص داده و جالب تر آنکه پس از این مرورگر محبوب فایرفاکس قرار دارد. در جایگاه ها بعدی نیز اینترنت اکسپلورر، سافاری و اپرا قرار داشته و اندکی بیش از 7 درصد سهم بازار نیز به همه مرورگرهای دیگر تعلق دارد.

 

همچنین بد نیست بدانید برای مثال در کشور آلمان بیشتر مردم از فایرفاکس استفاده می کنند، کاربران کشور هند UC Browser را به کار می گیرند و بیشتر کاربران اینترنت در قاره آفریقا از اپرا استفاده می کنند. اما برگردیم به کروم. این مرورگر ویژگی های بسیار زیادی دارد که البته قبلا هم در مطالبی به تعدادی از آنها اشاره کرده ایم و با این حال هنوز هم قابلیت های زیادی هستند که فقط کاربران حرفه ای از آنها استفاده می کنند. اگر دوست دارید مثل حرفه ای ها از کروم استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید.

 

1- Guest Browsing
معمولا بیشتر کاربران اطلاعات شخصی مانند رمزهای عبور را در مرورگرهای دستگاه هایی که از آنها استفاده می کنند ذخیره کرده اند تا نیازی به هر بار تایپ کردن آنها نباشد. اما اگر بخواهید لپ تاپتان را به کسی قرض بدهید چطور؟ مطمئتا در این شرایط این نگرانی را خواهید داشت که افراد دیگری بتوانند از پروفایل های شخصی شما دیدن کنند. در چنین شرایطی می توانید از guest browsing در کروم استفاده کنید. برای فعال کردن این قابلیت تنها باید تیک آن را در بخش people در منوی settings فعال کنید تا وارد حالت مهمان شوید و دیگر کسی نتواند از اطلاعات ذخیره شده شما استفاده کند.


2- درباره سایت هایی که به آنها سر میزنید بیشتر بدانید
همه ما در طول روز به سایت های مختلفی سر می زنیم. اگر از مرورگر کروم استفاده کنید می دانید که در کنار آدرس سایت علامت های مختلفی مانند کلید، قفل و یا یک صفحه کاغذ سفید دیده می شود. با کلیک کردن روی این علامت ها می توانید به مجموعه ای از اطلاعات درباره آن سایت دسترسی داشته باشید. برای مثال ببینید از چه گواهینامه های ایمنی استفاده می کنند، چه کوکی هایی ذخیره کرده اند و یا چه سطح دسترسی به صفحات آنها داده شده.


3- گزینه های بیشتری در نوار bookmark داشته باشید
اگر عادت دارید صفحات زیادی را به لیست صفحات مورد علاقه اضافه کنید حتما می دانید که پس از مدت کوتاهی نوار bookmark در صفحه کروم به شدت شلوغ و در هم ریخته می شود. اما می توانید خیلی راحت تعداد آیتم های موجود را افزایش داده و نوار bookmark را مرتب کنید. برای این کار کافی است در کروم آدرس chrome://bookmarks/ را تایپ کنید و موارد موجود در title را پاک کنید. با این کار توضحیات از کنار آیکون ها حذف شده و فضا برای سایر بوکمارک ها باز می شود.


4- بازگشت بدون دردسر به گذشته
گاهی اوقات پیش می آید که می خواهید چند صفحه ای در جست و جویتان به عقب برگردید و آنجا یک مطلب را چک کنید. اما به دلیل مشکلاتی مانند سرعت اینترنت با زدن دکمه back در بین صفحات سرگردان می شوید و دیگر نمی توانید مسیر اصلی را پیدا کنید. برای اینکه با چنین مشکلی مواجه نشوید کافی است چند لحظه روی دکمه back مکث کنید. با این کار فهرستی از آخرین صفحاتی که به آنها سر زده اید نمایش داده می شود که خیلی راحت می توانید گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.


5- افزونه اوریجینال
افزونه ها یکی از بهترین ویژگی های گوگل هستند و بعضا کارهای بسیار جالبی هم انجام می دهند. اگر دوست دارید دایره واژگانتان در یک زبان خارجی بیشتر شود می توانید از ابزار google dictionary استفاده کنید. با نصب این افزونه هر وقت روی یک کلمه در صفحه ای در کروم دابل کلیک کنید معنی آن نمایش داده می شود. حتی لینکی در انتها برای دسترسی به توضیحات بیشتر هم آمده تا از هر لحاظ برای دانستن معانی جدید تجهیز شوید.


6- از task manager کروم استفاده کنید
کروم هم مانند ویندوز یک task manager مخصوص دارد که می توانید از منوی more tools آن را باز کنید. در این بخش فهرستی از تب هایی که باز شده اند و همچنین پردازشی که در پشت زمینه در حال اجراست نشان داده می شود و همچنین درصدی از RAM که توسط هر کدام از تب ها اشغال شده نیز مشخص است. استفاده از task manager به خصوص زمانی که می بینید سیستمتان با کاهش سرعت عجیبی روبرو شده بسیار کاربردی است و می توانید صفحه مشکل ساز را به سرعت پیدا کرده و ببندید.


7- اضافه کردن مجموعه ای از تب ها به لیست bookmarks
فرض کنید در حال تحقیق درباره پروژه ای هستید و ناگهان می بینید چند ده صفحه درباره موضوع باز کرده اید. اما فرصت ندارید همه را یک به یک مطالعه کنید و باید این کار را به زمان دیگری موکول کنید. در چنین شرایطی از منوی تنظیمات گزینه bookmarks را انتخاب کرده و سپس روی bookmark open pages کلیک کنید تا همه صفحاتی که باز هستند به فهرست شما اضافه شوند.


8- از کروم به عنوان پخش کننده فایل های صوتی و تصویری استفاده کنید
 البته با وجود برنامه های بسیار کاربردی و رایگانی که برای مشاهده و گوش دادن به فایل های تصویری و صوتی وجود دارد کمتر کسی برای پخش آنها به مشکل برخورد می کند. اما اگر در شرایطی قرار گرفتید که به هیچ کدام از این برنامه ها دسترسی نداشتید می توانید روی کروم حساب کنید. کروم می تواند اکثر فرمت های رایج ویدئویی، صوتی و تصاویر را شناخته و آنها را نمایش دهد. برای استفاده از این ویژگی هم آسان ترین کار ممکن پیش روی شماست. کافی است فایل مورد نظر را روی صفحه کروم drag&drop کنید (فایل را بکشید و روی صفحه ای از کروم رها کنید).دلایل متعددی برای تغییر دادن پسورد ورود به تنظیمات مودم وای‌فای وجود دارد که یکی از مهم‌ترین این دلایل، جلوگیری از دسترسی افراد غیرمجاز به تنظیمات و پیکربندی‌های حساس مودم روتر شما و در نهایت شبکه شماست. ورود افراد غیرمجاز و هکرها به تنظیمات مودم روتر شما خطری جدی برای همه کامپیوترهای موجود در شبکه نیز به شمار می‌روند از این رو پیشنهاد می‌شود از رمزی ترکیبی برای انجام این کار استفاده نمایید.

 تقویت رتبه های صفحه دوم

این تکنیک سئو می تواند در مدت موعد اختصار نتایج شما را به شدت تغییر دهد. اگر گرد از صفحات سایت شما در صفحه ی 2 یا 3 از نتایج گوگل واقع شده است، امکان دارد که آن ، درصفحه ی 58 نتایج نیز واقع شده باشد. اکنون شما باید این صفحه را ارتقا دهید لغایت به درجه ی نخست برسد. برای این شغل کافی ست چند لینک داخلی بر راز مسیر شان پیمان دهید:


1. برای یافتن کلمات کلیدی موجود در صفحه ی 2 و 3 نتایج گوگل می توانید از آلت Google search console استفاده کنید. به حساب کاربری خود در این برنامه وارد شده و این مسیر را طی کنید:


حتما باید گزینه ی position را برگزیدن کنید. این گونه می توانید رتبه ی هر کلمه ی کلیدی را نیز مشاهده کنید. سپس باید نتایج را مرتب کنید و به پیگیری کلمه ی کلیدی بگردید که رتبه اش بین 11 الی 30 می باشد.


2. باید صفحات معتبر تارنما خود را بشناسید. برای پیدا کردن صفحات معتبر خویش می توانید از برنامه ی ahrefs بهره‌گیری کنید. بعد از این که آن ها را پیدا کردید در تلاش برای ارتقا دادن آن ها باشید. آغاز وارد ahrefs شوید، دکمه ی جست و جو و سپس گزینه ی top pages را برگزیدن کنید. الان می توانید صفحات معتبر خویش را ببینید.


3. لینک صفحه ای که می خواهید ارتقا دهید را درون گرد از این صفحات معتبر قرار دهید.


از آن جایی که گوگل صاحب وب سایت یوتیوب است این سوژه برای او بسیار اهمیت دارد و ویدئوهای یوتیوب اغلب در رتبه ی اول قرار دارند.


از آنجایی که گوگل نمی تواند ویدیوهای شما را مشاهده کند، متن برای آن قابل درک تر می باشد و با این پیشه می تواند سوژه ویدیوی شما را متوجه شده و باعث افزایش رتبه تان شود.


مهندسی وارونه صفحه ی 6 نتایج گوگل

مهندسی معکوس صفحات 2 لغایت 10 گوگل همواره راهی برای لینک گیری محسوب می شود. تارنما هایی که در این صفحات هستی دارند بیشتر مربوط به افراد خلاقی هستند که تنها اوضاع شان به نکوداشتن قبل نرفته و کامیابی زیادی کسب نکرده اند. آن ها پیش از آن که پیشه را به کلی خلاص کنند، مطالب و منابع نکوداشتن راه اندازی کرده اند.


این منابع و مطالب بیشتر به درستی نوشته نشده اند و شما می توانید آن ها را ترمیم کنید. مثلا می توانید یک کلمه ی کلیدی را جست و جو کرده و درصفحه ی ششم لینک معتبری را پیدا کنید. بعد چنین مطالبی را در بستگی با حیطه ی کاری خود پیدا کرده و آن را ارتقا دهید.

ممکن است همه صفحات بخش تنظیمات مدیریتی روتر شما کاربردی نداشته باشند افزایش بازدید واقعی و هیچ‌گاه به آن‌ها مراجعه نکنید، اما آگاهی از بخش‌های آن در برخی موارد راه گشا است. در وهله اول این نکته را بایستی در نظر داشته باشید که نام کاربری و رمز عبور ورود به تنظیمات هر روتر در هنگام تولید با برچسبی بر روی آن حک می‌شود.

 

برای ورود به صفحه تنظیمات روتر، معمولاً می‌توانید از راهنمای درون جعبه یا روی جعبه آن استفاده کنید. برای ورود، باید روتر را به صورت بی‌سیم یا با کابل به کامپیوترتان متصل کنید و یا آدرس آی‌پی مخصوص آن را که معمولاً "192.168.1.1” است را در یک صفحه جدید در مرورگر وارد کنید. البته دسترسی به صفحه تنظیمات برخی از مودم‌ها همچون مدل Apple Airport تنها با اپلیکیشن‌های همراه امکان پذیر بوده و مدل‌هایی نیز حتی دارای اپلیکیشن‌های موبایلی برای انجام این امر هستند.

 

هرچند امکانات جانبی برای برخی شاید مهم باشند، با این حال برای اکثر کاربران یک رابط کاربری مبتنی بر وب که پیچیدگی‌های خاصی نداشته باشد مناسب‌تر است. در ادامه روشی را برای چگونگی تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای آموزش خواهیم داد که به طور معمول برای اکثر روترها کار خواهد کرد.

 

به یاد داشته باشید که برای سِت کردن تنظیمات مودم حتماً به یک سیستم رومیزی یا لپ‌تاپ نیاز خواهید داشت زیرا صفحه تنظیمات اغلب روترها برای اجرا بر روی گوشی‌های هوشمند آن‌چنان که باید بهینه نشده است. در هر حال پس از اتصال مودم وای‌فای به پی‌سی از طریق کابل یا شبکه بی‌سیم ابتدا خط فرمان ویندوز را از طریق تایپ "Command Prompt” در منور کورتانا و یا بازکردن منوی ران با میانبر Windows Key + R و سپس تایپ کلمه  "cmd” فراخوانید.

 

تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای, تنظیمات مودم

تغییر پسورد ورود به تنظیمات مودم وای‌فای

 

اکنون در صفحه باز شده ""ipconfig” را تایپ کنید و سپس دکمه اینتر "enter” را بر روی صفحه کلید فشار دهید. اکنون در پایین صفحه مقداری آی‌پی آدرس مرتبط با قسمت‌های مختلف شبکه به شما نشان داده خواهد شد، با این حال آدرس آی‌پی اصلی مودم با نام "Default Gateway” مشخص می‌شود. همان‌طور که گفته شد به طور معمول آی‌پی آدرس اکثر روترها "192.168.1.1” می‌باشد با این حال برخی از شرکت‌های از آی‌پی‌های دیگری برای مَچ کردن سایر دستگاه‌های خود در آن‌ها استفاده می‌کنند.

 

تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای, تنظیمات مودم

 

برای انجام این عمل در سیستم مبتنی بر مکینتاش نیز تنها کافی است به منوی اپل رفته و سپس گزینه "System Preferences” را انتخاب نمایید. اکنون بر روز گزینه "Network” icon, select your Wi-Fi کلیک کرده و سپس به سربرگ "Advanced” ورود پیدا کنید.

 

تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای, تنظیمات مودم

تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای

 

اکنون گزینه‌های  "TCP/IP” و "Router” را یکی پس از دیگری انتخاب نمایید. در این صفحه مشخصات تمامی شبکه‌های متصل به سیستم شما نمایش داده خواهد شد، با این حال ما تنها به شماره آی‌پی "Router” نیازمندیم.

 

گوشی‌های هوشمند, ریست کردن مودم

تنظیمات مودم

 

حال که شماره آی‌پی روتر خود را به دست آورده‌اید، یک تَب جدید در مرورگر خود باز کرده و آن را همچون شکل زیر وارد نمایید.

 

مودم وای فای, تغییر نام وای فای


اگر مرحله قبلی را به درستی طی کرده باشید، اکنون از شما نام و رمز عبور ورود به تنظیمات روتر خواسته می‌شود. همان‌طور که گفته شد در این مرحله می‌توانید از مشخصات برچسب نصب شده بر روی بدنه دستگاه استفاده نمایید. با این حال اگر به آن دسترسی ندارید بهتر است یک با مودم را ریست سخت‌افزاری (با فشار دادن دکمه reset بر روی مودم که اغلب بایستی با یک شی نوک‌تیز همچون مداد انجام شود) کرده و هر دو فیلد خواسته شده را "admin” قرار دهید.البته برای ورود به تنظیمات برخی از روترها نیز بایستی هر دو فیلد را خالی گزارید و یا اینکه نام کاربری را "admin” وارد کرده و از اعمال رمز عبور خودداری کنید.

 

تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای, تنظیمات مودم

 

اگر هیچ یک از مقادیر گفته شد درست از آب درنیامد، بهتر است به دنبال آن در اینترنت با تیتر "(نام مدل مودم) default password” بگردید. البته قبل از انجام این کار بهتر است به این صفحه که نام کاربری و رمز عبور اغلب روتر ها را گردآوری کرده است مراجعه نمایید.


چگونگی تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای
در هر حال پس از آنکه توانستید به صفحه تنظیمات مودم وای‌فای خود ورود پیدا کنید، برای شخصی‌سازی رمز عبور شبکه وای‌فای ابتدا به سربرگ  Wi-Fi settings بروید. این سربرگ را می‌توانید از منوی سمت چپ و یا بالای صفحه با همان نام و یا نام‌هایی همچون "Wi-Fi”, "Wireless”, or "Wireless Networks” پیدا نمایید.

 

در این صفحه مشخصات شبکه وای‌فای روتر از جمله سطح امنیت، نام، رمز ورود و… به شما نشان داده خواهد شد. برای تغییر نام شبکه تنها کافیست عبارت مورد نظر خود را در فیلد زیر "SSID” یا "Network name” وارد نمایید.

 

تغییر نام و پسورد شبکه وای‌فای, تنظیمات مودم

شخصی‌سازی رمز عبور شبکه وای‌فای

 

همچنین برای تغییر رمز شبکه نیز کافیست به فیلد قسمت "password” یا "passphrase” مقدار دهی کنید. پیشنهاد می‌کنیم برای بالا بردن سطح امنیت شبکه از رمزهای ترکیبی (حروف + عدد) با سطح WPA-PSK و یا بالاتر استفاده نمایید. پس از اتمام کار بایستی حتماً گزینه "Apply”, "Save” و یا گزینه‌هایی مشابه با آن‌ها که به معنای اعمال تغییرات است را انتخاب نمایید.

 

اگر از طریق شبکه بی‌سیم به روتر متصل هستید، یک بار آن را خاموش و روشن کنید (در برخی مواقع این عمل به طور خودکار انجام خواهد شد). به یاد داشته باشید که اکنون بایستی از لیست شبکه‌های ذخیره شده در گوشی یا پی‌سی خود نام شبکه قبلی را حذف کرده و سپس مقادیر جدید را برای ورود وارد نمایید در غیر این صورت به شبکه متصل نخواهید شد.Signal-Private Messenger اپلیکیشنی رایگان و  با متن باز برای iPhone است که با استفاده از سیستم کدگذاری پیوسته، به کاربران اجازه می دهد پیامهای گروهی، عکس و پیام ویدیویی را که بصورت پیوسته کدگذاری شده است ارسال کرده و با کاربران Signal در iPhone یا TextSecure و RedPhone در اندروید، تماسهای تلفنی کدگذاری شده بگیرند.

 

از آنجا که Signal از شماره تلفنها بعنوان لیست مخاطبین استفاده می کند، تماسها و پیامها از شبکه Data شما استفاده می کند؛ بنابراین طرفین تماس باید روی موبایل خود به اینترنت دسترسی داشته باشند. به همین سبب، کاربران Signal نباید هزینه ای برای پیامک (SMS) یا پیام چندرسانه ای(MMS) پرداخت کنند.

 

محل دانلود: اپلیکیشن را می توانید از Apple App Store دانلود کنید.
سیستم مورد نیاز: iOS7.0  و پس از آن، هماهنگ با iPhone، iPad و iPod touch

 

گام اول: دانلود و نصب Signal-Private Messenger
روی دستگاه iOS خود وارد App Store شده و Signal را جستجو کنید. اپلیکیشن Signal-Private Messenger را که توسط Open Whisper Systems ایجاد شده است، انتخاب کنید.

 

اپلیکیشن را دانلود کرده و iTunes Store Terms & Conditions را Accept کنید. اپلیکیشن بصورت خودکار دانلود و نصب خواهد شد. برای اجرای این اپلیکیشن، روی Open کلیک کنید.

 

گام دوم: رجیستر کردن و بررسی شماره تلفن شما
صفحه ای باز می شود. شماره موبایل خود را وارد کرده و Verify This Device را بزنید. بمنظور بررسی صحت شماره تلفن شما، SMSی برایتان ارسال خواهد شد که یک کد ۶ کاراکتری در آن است؛ کد را در محل داده شده وارد کنید. اگر نمی توانید SMS دریافت کنید، میتوانید ارسال کد از طریق تماس تلفنی  را جهت بررسی صحت شماره تلفنتان انتخاب کنید. روی گزینه Submit Verification Code بزنید.

 

مسنجر Signal, اپلیکیشن Signal-Private

 مسنجر سیگنال، اپلیکیشنی رایگان و با متن باز برای iPhone است

 

استفاده از Signal
بمنظور استفاده از Signal، لازم است شخصی که با او تماس می گیرید نیز از Signal، TextSecure یا  Redphone( روی سیستمهای Android) استفاده کند. اگر بخواهید با استفاده از Signal با کسی تماس بگیرید که هیچ یک از اپلیکیشنهای فوق را نصب نکرده است، Signal از شما خواهد پرسید که آیا می خواهید با استفاده از پیامک، مخاطبان را به استفاده از Signal دعوت کنید یا خیر، اما به شما اجازه نمی دهد که از طریق این اپلیکیشن تماس بگیرید.

 

برای شروع روی + کلیک کنید.
فهرستی از مخاطبان خود را خواهید دید که Signal، TextSecure یا RedPhone را نصب کرده اند.

 

چگونه یک تماس کدگذاری شده را شروع کنم؟
برای ایجاد یک تماس کدگذاری شده با یک مخاطب، روی آیکون تلفن که کنار نام مخاطب است کلیک کنید.
هنگامی که تماس برقرار شد، به طرفین تماس یک جفت واژه تصادفی نشان داده خواهد شد. این دو واژه به شما اجازه می دهد هویت و نیز کلیدهای خود را با سایر کاربران بررسی و تایید کنید. این کار بررسی کلید نیز نامیده می شود.

 

مورد اعتمادترین راه برای بررسی هویت یک تماس گیرنده این است که بشیوۀ خارج از باند(out-of-band verification) ، صحت جفت واژه ها را بررسی کنید. همچنین اگر صدای مخاطب خود را می شناسید، می توانید آنها را با صدای بلند بخوانید. برای اینکه مطمئن باشید پیامهای شما جاسوسی نمی شوند، جفت واژه های طرفین باید یکسان باشند.

 

چگونه یک پیام کدگذاری شده ارسال کنید؟
بمنظور ارسال پیامهای کدگذاری شده بصورت پیوسته،  اعم از پیام متنی، تصویر یا پیام ویدیویی، به فهرست مخاطبان خود بروید، روی نام مخاطب کلیک کرده و پیام خود را ارسال کنید.

 

می توانید با رفتن به فهرست مخاطبان، کلیک کردن روی group chat در گوشه راست بالا و ساختن یک گروه، پیامهای کدگذاری شده گروهی ارسال کنید.

 

از آنجا که از Signal-Private Messenger و سیستم کدگذاری پیوسته استفاده می کنید، خواهید توانست ارتباطات خود را ایمن نگه دارید.یکی از قابلیت‌های مفید کروم و دیگر مرورگرها، نمایش صفحات وب در تب‌های مختلف است. ممکن است به اشتباه تبی را ببندید که به آن نیاز دارید و نیز ممکن است قصد داشته باشید یک تب را که پیش از این بسته‌اید، دوباره مشاهده کنید.

 

در این شرایط استفاده از تاریخچه مرورگر و پیمایش میان همه صفحات مرور شده کمی دشوار است. دوست دارید با یک میانبر، بسیار ساده و سریع تب‌هایی را که به‌تازگی بسته شده‌اند به ترتیب از آخر به اول باز کنید؟ با این روش می‌توانید در شرایطی که فردی از رایانه شما استفاده می‌کند و با حضور شما تب باز شده در مرورگر را می‌بندد نیز غافلگیر کرده و تب بسته شده را دوباره فراخوانی کنید.

 

فراخوانی مجدد تب‌های بسته شده
1 ـ انجام این کار در مرورگر کروم، فایرفاکس و اپرا بسیار ساده است؛ کافی است کلید میانبر Ctrl+Shift+T را همزمان فشار دهید. با هر بار فشار این کلید، تب‌هایی که اخیرا بسته شده ‌است باز شده و به این ترتیب می‌توانید آنها را دوباره مرور کنید. (کلید Cmd+Shift+T در مرورگر کروم روی رایانه‌های مک و کلید Cmd+Z در مرورگر سافاری قابل استفاده است)

 

فهرست تب‌های بسته شده در کروم
در صورتی‌ که از بسته شدن یک تب مدتی گذشته باشد و نتوانید در میان ده یا حتی 20 تب اخیر آن را پیدا کنید، پیشنهاد می‌کنیم از قابلیت مرور تب‌ها در حافظه مرورگر کروم کمک بگیرید. برای دسترسی به این بخش باید پس ا ز مراجعه به منوی اصلی روی History and recent tabs کلیک کنید. در منوی به‌نمایش درآمده فهرستی از تب‌هایی که اخیرا بسته شده‌اند در اختیار شما قرار می‌گیرد و با کلیک روی هرکدام فراخوانی آن تب اجرا می‌شود.

 

توجه داشته باشید در صورتی‌که صفحه وب موردنظر شما مدت‌ها (روزها) پیش بسته شده باشد تنها راه فراخوانی دوباره آن استفاده از تاریخچه مرورگر است که با کلیک روی گزینه History یا فشار کلید میانبر Ctrl+H دسترسی به آن امکان‌پذیر است.

 

فراخوانی دوباره بازماندگان در پنجره‌ها
شرایط دیگری که ممکن است در وبگردی رخ دهد، بسته شدن ناگهانی پنجره مرورگر است که این پنجره ممکن است چند تب باز را در خود جای داده باشد. در چنین شرایطی برای مرور و فراخوانی تب‌های موجود در پنجره‌ بسته شده باید قابلیت اجرای مرورگر با تب‌های بازمانده را فعال کنید.

 

1 ـ به منوی اصلی مرورگر کروم مراجعه کرده و روی Settings کلیک کنید.

 

2 ـ در بخش On startup گزینه Continue where you left off را فعال کنید.

 

3 ـ از این پس چنانچه پنجره مرورگر بسته شود و تب‌های مختلفی در آن باز مانده باشد با اجرای دوباره مرورگر، تب‌های بسته نشده فراخوانی می‌شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.