قالب های فارسی وردپرس 2

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 2

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

چگونه در ویندوز 10 برای مصرف اینترنت حد و مرز مشخص کنیم؟

در مطلب پیش‌رو با نحوه تنظیم محدودیت مصرف اینترنت در سیستم عامل ویندوز 10 آشنا خواهید شد. با این‌کار می‌توانید برای خود یا سایر کاربران حد و مرزی مشخص تعیین کنید. 

معمولا اکثر کاربران برای شبکه‌های موبایل محدودیت یا سقف مصرف اینترنت را تعیین می‌کنند؛ اما اگر بخواهید چنین کاری را برای اینترنت وای‌فای یا شبکه (Ethernet) خود انجام دهید چطور؟

 

در بیلد 17063 نسخه رداستون 4 ویندوز 10 شما می‌توانید برای تمامی کانکشن‌ها، فارغ از metered بودن یا نبودن آنها، محدودیت‌هایی را تعریف کنید. این قابلیت احتمالا در ماه مارس 2018 ارائه شده و بهبود ویژگی مصرف دیتا یکی از نکات مثبت بارز آن خواهد بود.

 

در یک کانکشن اینترنت metered شما مجاز به استفاده از میزان محدودی دیتا هستید. به عبارت دیگر فرض کنید شما 1 گیگابایت ترافیک خریده‌اید و اگر مصرف شما از این میزان عبور کند طبیعتا باید مجددا ترافیک بخرید. با محدودیت مصرف اینترنت شما می‌توانید میزان حجمی که مورد استفاده قرار می‌دهید را به طور پیوسته مشاهده کنید.

بدین ترتیب اگر قرار است یک بروزرسانی حجیم در ویندوز انجام شود، با استفاده از یک کانکشن metered می‌توانید جلوی آن را بگیرید.

 

چگونه قابلیت محدودیت مصرف دیتا را در ویندوز 10 فعال کنیم؟

در نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم عامل ویندوز 10 شما می‌توانستید محدودیت مصرف اینترنت را فقط برای شبکه‌های موبایل تنظیم کنید. اما حالا امکان تعیین چنین محدودیت‌هایی برای وای‌فای، اینترنت کابلی و شبکه‌های موبایل میسر شده است. اکنون شما می‌توانید محدودیت دیتا و عدم مصرف اینترنت در پس‌زمینه را تعریف کنید:

 

به صفحه Settings ویندوز 10 بروید، بدین منظور می‌توانید از کلیدهای ترکیبی Win+I استفاده کنید؛ حالا به بخش Network & internet > Data usage بروید.

در منوی افتادنی Show settings for شبکه بی‌سیم شما نمایش داده می‌شود. اگر در اینجا بیش از یک شبکه بی‌سیم را مشاهده کردید، حتما همان موردی که همیشه استفاده می‌کنید را انتخاب نمایید.

 

مدیریت مصرف اینترنت برای کامپیوتر, مدیریت مصرف اینترنت در ویندوز 10

تنظیم محدودیت مصرف اینترنت در سیستم عامل ویندوز 10

 

حالا در بخش Data limit بر روی دکمه Set limit کلیک کنید.

یک پنجره جدید ظاهر می‌شود که گزینه‌های Limit type، Reset date، Data limit و Unit(براساس مگابایت یا گیگابایت) را در دسترس شما قرار می‌دهد. برای مثال، می‌توانید Reset date را مطابق با تاریخ اتمام دوره اینترنت خود تنظیم کنید.

 

مدیریت مصرف اینترنت برای کامپیوتر, مدیریت مصرف اینترنت در ویندوز 10

مدیریت مصرف اینترنت در ویندوز 10

 

با تنظیم موارد موجود در پنجره مذکور، می‌توانید بر روی گزینه Save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند.

قابلیت بهبودیافته محدودیت مصرف اینترنت در نسخه‌های جدید ویندوز 10 به شما اجازه می‌دهد میزان کل دیتای مصرف شده، میزان دیتا و روزهای باقی‌مانده تا پایان دوره را مشاهده نمایید. اگر می‌خواهید وضعیت مصرف دیتای خود را خیلی سریع و اجمالی ببینید، کافیست بر روی تب Data usage در صفحه Settings راست‌کلیک کرده و آن را به منوی استارت پین نمایید؛ بدین ترتیب می‌توانید اطلاعات را در قالب یک کاشی زنده و همیشه بروز مشاهده نمایید.

شاید برای برخی عجیب باشد که با وجود تنوع گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی، کسی بخواهد نرم‌افزارها یا بازی‌های این سیستم‌عامل را روی کامپیوتر و ویندوز اجرا کند، ولی دلایل مختلفی را برای این کار می‌توان برشمرد: اجرای بازی‌های سنگین بدون نیاز به گوشی سطح بالا، صفحه‌ بزرگ‌تر مانیتور در مقابل فضای کوچک صفحه‌ گوشی یا تبلت، استفاده از ماوس و کیبورد برای کاربری راحت‌تر و حتی آزمایش سریع نرم‌افزارها برای توسعه‌دهندگان. 

 

بر این اساس، کاربران زیادی کنجکاوند بدانند چه راهکارهایی برای اجرای برنامه‌‌های اندروید در کامپیوترهای شخصی و ویندوز وجود دارد؟ در این مطلب تعدادی از بهترین این روش‌ها را شرح می‌دهیم.

 

‌Bluestacks

بلواستکس یکی از آسان‌ترین و البته پرطرفدارترین راهکارهای اجرای برنامه‌های اندرویدی در ویندوز و مک است. این نرم‌افزار که می‌توانید آن را از سایت (Bluestacks.com) دانلود کنید، در اصل یک شبیه‌ساز اندروید است که به شما اجازه می‌دهد برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را در محیط یک‌نرم‌افزار اجرا کنید.

 

تمرکز بلواستکس بیشتر روی اجرای بازی‌های اندرویدی است و این از عناوین آماده برای دانلود هنگام نصب آن پر واضح است. این تمرکز باتوجه به محبوبیت انجام بازی‌ها بخصوص بازی‌های آنلاین، روی کامپیوتر کاملا هوشمندانه است.

 

محیط داخلی بلواستکس بر اساس اندروید 5 (آبنبات چوبی) طراحی شده و استفاده از tabها برای اجرای چند برنامه‌ همزمان، کاربری آن را بسیار بالا برده است. همچنین با تعبیه‌ پلی‌استور گوگل در این شبیه‌ساز، اپ‌ها براحتی و بدون دردسر قابل دانلود و نصب هستند. از دیگر ویژگی‌های بلواستکس می‌توان به دکمه‌های خاصی برای آپلود فایل نصبی یک برنامه (APK)، گرفتن اسکرین‌شات و حتی تکان‌دادن دستگاه اشاره کرد!

البته شبیه‌ساز بلواستکس با تمام قابلیت‌هایش، خالی از ایراد نیست. اجرای برخی برنامه‌ها روی آن به مشکل برمی‌خورد و کارایی آن هم در زمان‌هایی با کندی و باگ همراه است.

 

Remix OS Player

شبیه‌ساز دیگری که با قدرت می‌تواند برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی را روی ویندوز اجرا کند، Remix OS Player است که توسط شرکت Jide توسعه یافته است.

این نرم‌افزار، نسخه‌ جدیدتری از اندروید (مارشمالو) را به نسبت بلواستکس شبیه‌سازی می‌کند و مانند آن داخل خود پلی‌استور را برای دانلود و نصب اپ‌ها قرار داده است.

 

Remix OS Player هم بیشتر بر اساس اجرای بازی‌ها توسعه یافته است و به کاربر اجازه می‌دهد با نگه داشتن دکمه‌های کیبورد به‌جای حرکات روی صفحه‌ لمسی، بازی را با لذت بیشتری انجام دهد! این شبیه‌ساز همچنین امکان اجرای چند بازی یا برنامه را به‌صورت همزمان دارد.

 

ریمیکس با بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی‌های اندروید استودیو، می‌تواند گزینه‌ مناسبی برای تست برنامه‌ها برای توسعه‌دهندگان باشد، اما یکی از نقاط ضعف این شبیه‌ساز، پشتیبانی نکردن از پردازنده‌های AMD است که برای کسانی که از این مدل پردازنده‌ استفاده می‌کنند، مشکل‌ساز خواهد بود.

 

Remix OS Player را به رایگان می‌توانید از سایت سازنده‌ آن Jide دانلود کنید:

jide.com/remixos-player

 

نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر

اجرای برنامه‌های اندرویدی در ویندوز

 

MEmu

MEmu شاید نسبت به دیگر شبیه‌سازهای اندروید ناشناخته‌تر باشد، اما این دلیل نمی‌شود که کارایی و امکانات آن به پای رقبای مشهورتر نرسد. بزرگ‌ترین نقطه‌ مثبت MEmu پشتیبانی آن از هر دو پردازنده‌ اینتل و AMD است (این امکان را دست‌کم نگیرید!)، ولی متاسفانه خبری از اندروید مارشمالو نیست و بالاترین نسخه‌ اندروید قابل شبیه‌سازی در آن آبنبات چوبی است.

 

MEmu هم امکان پردازش چند برنامه را به‌طور همزمان دارد و علاوه بر درصد زیادی از نرم‌افزارهای اندرویدی، بسیاری از بازی‌های مشهور مانند کلش آف کلنز یا Heartstone روی آن قابل اجراست. با این‌ حال، برای بازی شبیه‌سازهایی مانند Remix عملکرد بهتری دارند و MEmu برای کسانی که می‌خواهند از نرم‌افزارهای کاربردی استفاده کنند، گزینه‌ خوبی است.

این شبیه‌ساز کاملا رایگان است و آخرین نسخه‌ آن از سایت memuplay.com قابل دانلود است.

 

NOX Player

NOX هم بازیگر قدرتمند دیگری در میان شبیه‌سازهای اندرویدی است که کاربران زیادی در سطح جهان دارد. NOX برای اجرای روان بازی‌های اندروید در کامپیوتر طراحی شده و تمام امکانات آن نیز بر این اساس توسعه یافته است.

 

یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های این شبیه‌ساز، امکان انجام حرکات در بازی‌ها با استفاده از کیبورد یا جوی‌استیک است که مطمئنا برای بازی‌خورهای اندرویدی خبر خوشایندی است! NOX محیطی کاربرپسند و جذاب دارد که به کمک تم‌های مختلف نیز می‌توان آن را شخصی‌سازی کرد. شبیه‌ساز NOX رایگان است و برای هر دو سیستم‌‌عامل ویندوز و مک عرضه می‌شود. برای دانلود آن می‌توانید به سایت bignox.com مراجعه کنید.

 

AMIDuOS 

AMIDuOS، هم اسم عجیبی دارد و هم سازنده‌ عجیب‌تری: American Megatrends (یکی از بزرگ‌ترین سازندگان بایوس در جهان). این شبیه‌ساز نسبتا جدیدتر از همتایان خود معرفی شده و برخلاف بقیه، هدف آن نرم‌افزارهای اندرویدی است و نه فقط بازی‌ها! بر این اساس، امکانات خاصی هم مخصوص بازی‌ها و اجرای آنها در آن تعبیه نشده است.

 

یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف AMIDuOS که همان ابتدا خودنمایی می‌کند، پولی بودن آن است، آن هم با دو نرخ! برای استفاده از این شبیه‌ساز با نسخه‌ 4 اندروید، باید 10 دلار و با نسخه‌ 5، باید 15 دلار پرداخت کنید. اگر حاضر به پرداخت این مبلغ باشید، می‌توانید از این شبیه‌ساز قوی برای اجرای انواع برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی استفاده کنید. البته نسخه‌ آزمایشی 30 روزه هم برای این شبیه‌ساز ارائه می‌شود که می‌توانید آن را رایگان از سایت amiduos.com دانلود کنید.

 

اندروید در کنار ویندوز

برای کاربران حرفه‌ای‌تر که با کمی‌ دردسر بیشتر مشکلی ندارند، علاوه بر شبیه‌سازها می‌توان گزینه‌ نصب اندروید به‌صورت یک سیستم‌‌عامل مجزا در کنار ویندوز را هم پیشنهاد داد. البته همانطور که می‌دانید گوگل، اندروید را فقط به سازندگان می‌دهد و امکان دریافت آن به‌صورت یک بسته‌ نصبی وجود ندارد، اما از آنجا که پروژه‌ اندروید در اصل متن‌باز است، راه‌حل‌های دیگری برای این کار هست.

 

یکی از این راهکارها، پروژه‌ Android-x86 است که همانگونه که از نامش پیداست، نسخه‌ای از اندروید برای اجرا روی پردازنده‌های x86 است. این پروژه که توسط توسعه‌دهندگان مختلف و به‌صورت متن‌باز در حال انجام است، فقط موارد پایه‌ای را پوشش می‌دهد و در آن خبری از محیط‌های کاربری جذاب یا قابلیت‌های خاص نیست، ولی همین‌که بتوانید اندروید نوقا (و در آینده‌ نزدیک اوریو) را به‌صورت یک سیستم‌عامل کامل روی کامپیوترتان داشته باشید، در جای خود بسیار جالب است! آخرین نسخه‌های اندروید x86 از سایت پروژه‌ آن یعنی android-x86.org قابل دریافت است.

 

راهکار دیگر را شاید هنگامی که در متن، Remix OS Player را معرفی کردیم، حدس زده باشید. Remix OS، نسخه‌ای از اندروید مارشمالو است که به‌صورت مجزا قابل دریافت و نصب است. پایه Remix OS در اصل همان پروژه‌ اندروید x86 است، اما سازندگانش تلاش کرده‌اند محیط آن را جذاب‌تر و به یک سیستم‌عامل کاربرپسند نزدیک‌تر کنند. برای اجرای Remix OS به کامپیوتری با حداقل 2 گیگابایت رم و یک پردازنده‌ 2 گیگاهرتزی نیاز دارید که البته در عمل برای کارایی قابل قبول، مشخصاتی بیش از این توصیه می‌شود. این سیستم‌عامل را که در دو نسخه‌ 32 و 64، بیتی عرضه می‌شود می‌توانید از سایت jide.com/remixos-for-pc دانلود کنید.

یکی از امکانات جدید ویندوز 10 به‌نام "اشتراک نزدیک" که در بیلد 17035 گنجانده شده انتقال وایرلس فایل‌ها از طریق بلوتوث بین دستگاه‌هایی است که در مجاورت همدیگر قرار دارند. برای این‌کار کافی است روی دکمه Share کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه فایل‌ها به‌اشتراک گذاشته شوند.

 

Near Share چیست؟ 

اگر از بیلد 17035 استفاده می‌کنید می‌توانید از قابلیت جدید اشتراک‌گذاری ویندوز 10 به‌نام Near Share یا اشتراک نزدیک استفاده کنید. کاربران به‌کمک این قابلیت می‌توانند فایل‌های خود را به‌صورت وایرلس و از طریق بلوتوث به‌دستگاه‌هایی که در آن محدوده وجود دارند به‌اشتراک بگذارند. می‌توان این ویژگی جدید مایکروسافت را مشابه "ایردراپ" دانست.

 

مایکروسافت Near Share را در تمام ویندوز 10 جاسازی کرده است. در نتیجه، می‌توانید با استفاده از آن، فایل‌های خود را در مایکروسافت اج، ویندوز اکسپلورر و اپ‌هایی مانند Photos به‌اشتراک بگذارید.

 

چگونه از Near Share در بیلد 17035 ویندوز 10 استفاده کنیم؟

نحوه استفاده از اشتراک نزدیک برای انتقال فایل‌ها بین دستگاه‌های سازگار ویندوز 10 نسبتا ساده است. منظور از سازگار در این‌جا، آن است که ویندوز 10 هر دو طرف ارسال کننده و دریافت کننده باید نسخه بیلد 17035 باشد.

کافی است به "اکشن سنتر" (Action Center) بروید و Near Share را فعال کنید. مایکروسافت برای این منظور یک دکمه سریع اکشن در این قسمت درنظر گرفته است.

 

در مایکروسافت اج

با استفاده از دکمه Share در مایکروسافت اج صفحات وب را با دیگران به‌اشتراک بگذارید. این دکمه در نوار منو کنار دکمه Add Notes قرار دارد. روی دکمه Share کلیک کنید و منتظر دستگاه‌های مجاور که از Near Share پشتیبانی می‌کنند بمانید.

بعد از آغاز فرآیند اشتراک‌گذاری فایل، یک نوتیفیکیشن تأیید در Action Center ویندوز 10 روی دستگاه دریافت کننده ظاهر می‌شود. 

 

یکی دیگر از ویژگی‌های اضافه شده به مایکروسافت اج دکمه Mute است که اگر با گوگل کروم کار کرده باشید حتما با آن آشنا هستید. این دکمه صدای صفه وب را قطع می‌کند تا از آلودگی‌های صوتی ناخواسته که ناشی از پخش خودکار ویدیوهای داخل صفحه است جلوگیری کند.

ویژگی Continue On PC که در ویندوز 10 طراحی شده نیز به کاربران این امکان را می‌دهد تا صفحات وب را بین دستگاه‌های مختلف به‌اشتراک بگذارند. البته، برای این کار باید به‌اینترنت دسترسی داشته باشند.

 

در ویندوز اکسپلورر

1- در My Computer یا My PC به پوشه مربوط به فایل موردنظرتان بروید.

2- روی فایلی که می‌خواهید به‌اشتراک بگذارید کلیک راست کنید.

3- در بخش منو روی گزینه Share کلیک کنید.

 

انتقال وایرلس فایل‌ها از طریق بلوتوث, اشتراک فایل‌ها در ویندوز 10

اشتراک فایل‌ها در ویندوز 10

 

4- در این قسمت، هر دستگاه نزدیک به‌شما که قابلیت اشتراک نزدیک آن فعال باشد قابل مشاهده است. کافی است روی نام آن دستگاه کلیک کنید تا فایل‌ها آماده انتقال به‌صورت وایرلس شوند.

 

5- یک پیام نوتیفیکیشن به‌منظور گرفتن تأیید در Action Center دستگاه دریافت کننده ظاهر می‌شود.

 

این فرآیند با توجه به‌حجم فایل ممکن است چند دقیقه طول بکشد. این قابلیت در هر محیطی در ویندوز 10 که دکمه Share وجود داشته باشد کار می‌کند.

 در این آموزش قصد داریم به صورت وایرلس (بی سیم) و بدون هیچ کابلی لپ تاپ را به تلویزیون متصل کنیم. توجه داشته باشید که لازمه متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون داشتن یک تلویزیون مجهز به وای فای است.

 

حتما دوست دارید بازی های لپ تاپ را بر روی صفحه نمایش بزرگ تر تجربه کنید و احتمالا از این نکته آگاهی دارید که برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون کافی است تا از کابل HDMI یا VGA استفاده کنید و یک سر آن را به لپ تاپ و سر دیگر را به ورودی HDMI یا VGA تلویزیون وصل کنید، اما بیشتر کامپیوتر های مدرن و امروزی می توانند به آسانی و به صورت وایرلس و بی سیم به یک تلویزیون جدید وصل شوند، که به شما تجربه استفاده از یک صفحه نمایش بزرگ تر را می دهد.

 

برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون در ویندوز ۱۰ به صورت بی سیم و بدون کابل HDMI به روش زیر عمل می کنیم:

 

ابتدا WI-FI و WIFI DIRECT تلویزیون، و WI-FI لپ تاپ را روشن کنید.

سپس در لپ تاپ به مسیر Setting > Device بروید و از قسمت Bluetooth & other device گزینه Add Bluetooth & other device را انتخاب کنید.

 

 تلویزیون مجهز به وای فای, متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون

روش اتصال لپ تاپ به تلویزیون

 

حال گزینه Wireless display or dock را برگزینید تا تلویزیون را پیدا کند.

 

 تلویزیون مجهز به وای فای, متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون

متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون

 

سپس دستگاه را انتخاب کنید تا لپ تاپ به تلویزیون متصل شود و صفحه لپ تاپ روی تلویزیون به نمایش درآید.

 

 تلویزیون مجهز به وای فای, متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون

 

 

بعد از اتصال شما می‌توانید با Change projection mode نوع نمایش صفحه لپ تاپ بر روی تلویزیون را تعیین کنید.

 

 تلویزیون مجهز به وای فای, متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون

اتصال بی سیم لپ تاپ به تلویزیون

 

در این قسمت ۴ گزینه می بینید که در ادامه توضیحات هر کدام ارائه شده است.

Disconnect: تصویر فقط  روی همان دستگاه اصلی (لپ تاپ یا کامپیوتر) نمایش و باعث قطع اتصال از روی تلویزیون می شود.

 

Duplicate: کلمه Duplicate به مفهوم کپی گرفتن و تکثیر است. این گزینه به معنای آن است که تصویر در هر دو نمایشگر نمایش داده بشود.

 

Extend: در این حالت، تصویر به صورت مستقل روی نمایشگرها می‌آید. در واقع شما با فعال کردن این گزینه دو نمایشگر مجزا خواهید داشت، یعنی تصویر اصلی همراه با آیکون های دسکتاپ روی خود لپ تاپ یا کامپیوتر است و یک تصویر خالی از آیکون روی نمایشگر جانبی یا همان تلویزیون می افتد.

 

در این حالت مشکلی که خیلی ها باهاش درگیرند این است که اشاره گر موس فقط در یکی از این نمایشگرها وجود دارد. شما هر کاری که در نمایشگر اصلی انجام بدهید فقط همان جا اجرا و دیده می شود. راه حل خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. کافیه موس را تا انتهای نمایشگر لپ تاپ یا کامپیوتر ببرید و در واقع به نوعی سعی کنید موس را وارد نمایشگر دوم کنید.

 

برای اینکه حرف من رو بهتر متوجه بشوید، یک برنامه یا فیلمی را در لپ تاپ باز کنید و پنجره آن را کوچک کنید. حالا با موس برنامه را بگیرید و ببرید انتهای نمایش گر (یا چپ یا راست، امتحان کنید) در همین لحظه به نمایشگر دوم هم نگاه کنید، می بینید که پنجره وارد نمایشگر دوم می شود حالا برنامه را رها کنید. کمی امتحان کنید متوجه می شوید. با این روش بر روی هر دو نمایش گر تسلط کامل دارید.

 

Secound Screen Only: تصویر فقط  بر روی نمایشگر دوم نمایش داده بشود. این گزینه برعکس Disconnect است و باعث غیر فعال شدن صفحه نمایش لپ تاپ می شود.

 

ویژگی های این روش: اگر شما از این روش برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون استفاده کنید:

۱- هنگام پخش فیلم یا آهنگ در لپ تاپ صدای آن را روی تلویزیون خواهید داشت.

 

۲- در این روش بدون استفاده از WIFI و فقط از طریق WIFI Direct اقدام به نمایش تصویر لپ تاپ روی تلویزیون کردیم؛ بنابراین از اینترنت شما مصرف نمی شود و نگران از دست دادن حجم اینترنت خود نباشید.

 

۳- از آنجا که لپ تاپ و تلویزیون با WI-FI DIRECT به هم متصل می شوند، نیازی نیست تا هر دو به یک مودم یا هات اسپات متصل باشند و فقط کافی است WI-FI لپ تاپ و تلویزیون روشن باشد.

 به‌روزرسانی جدید ویندوز 10 با نام Fall Creators ارائه شده، اما انتشار این به‌روزرسانی برای همه رایانه‌ها و دانلود خودکار آن توسط رایانه کاربران ممکن است تا چند ماه نیز طول بکشد.

 

اگر دوست دارید هرچه سریع‌تر (همین حالا) این به‌روزرسانی را دریافت کرده و از امکانات جدید آن بهره‌مند شوید، کافی‌ است این مراحل را دنبال کنید:

توجه:ممکن است در این به‌روزرسانی‌ها خطاهایی وجود داشته باشد که مایکروسافت بتدریج این خطاها را پیدا و آنها را برای کاربران رفع می‌کند. در این شرایط ممکن است دریافت زودهنگام به‌روزرسانی توسط شما با ریسک دربرداشتن این خطاها همراه باشد. پس پیش از به‌روزرسانی به‌صورت دستی به این مساله توجه کنید.

 

به صفحه به‌روزرسانی ویندوز 10 در لینک زیر مراجعه کنید:

https://goo.gl/kg6pMB

 

روی گزینه Update now کلیک کرده و ابزار Update Assistant را دانلود و روی سیستم‌عامل فعلی اجرا کنید.

با اجرای این ابزار، پنجره‌ای نمایش داده شده و شماره نسخه فعلی ویندوز به شما اعلام می‌شود. چنانچه به‌روزرسانی‌های قبلی را انجام داده باشید احتمالا شماره نسخه 15063 به‌عنوان نسخه فعلی و شماره نسخه 16299 به‌عنوان شماره نسخه به‌روزرسانی Fall Creators برای شما قابل مشاهده باشد.

 ۲۰ . برای هر مقاله‌تان تمرکز را روی یک واژه کلیدی بگذارید و آن را تکرار نکنید

۲۱ . پست‌های لیستی در وبلاگتان بگذارید

۲۲ . برنامه زمانی

برنامه منظم برای انتشار مقاله و افزایش ترافیک در سایتتان داشته باشید


۲۳ . سوال از خوانندگان

از خوانندگان و کاربرانتان بپرسید برادر دارند چه مقالاتی ارسال شود


۲۴ . قراردادن یا پست‌های جنجالی

گاهی اوقات می‌توانید پست‌های جنجالی و بحث‌برانگیز منتشر کنید, می‌تواند باعث افزایش محبوبیت و ترافیک به سایتتان شود


۲۵ . سئوی تصاویر

از تصاویر بهینه‌شده در سایتتان کاربرد کنید, عکس ها نقش مهمی در افزایش ترافیک وب سایت بازی می‌کنند


۲۶ . مصاحبه

مصاحبه باعث افزایش پروا کاربران به سایت شما در نتیجه افزایش ترافیک تارنما می‌شود


۲۷ . به‌روزرسانی محتوا

محتوای خود را به چهره منظم به‌روزرسانی کنید, اگر محتوا و لینک‌های خویش را به‌روز نکنید ممکن است رتبه سایت شما تفریق یابد


۲۸ . جستجوی ماهانه کلمات کلیدی

میزان جستجوی ماهانه کلمات کلیدی مورد استفاده شما در عنوان یا مقاله‌تان باید به اندازه کافی باشد تا مایه افزایش ترافیک وب سایت شما شود.


۲۹ . کیفیت لینک‌های خروجی

کیفیت لینک های خروجی شما هرچقدر بیشتر باشد میزان رتبه جستجوی شما اغلب می‌گردد. بنابراین، قبل از قرار دادن یک لینک در هر جای مقاله خود به نوشتار دیگر پژوهش کنید.


۳۰ . سوژه لینک های خروجی

موضوع لینک های خروجی باید هم جنس جستار مقاله شما باشد وگرنه شدنی است مایه کاش رتبه شما گردد.


۳۱ . نکات دستوری و املایی

نکات دستوری و املایی را در محتوای خود رعایت کنید ؛ آموزش تکنیک های سئو گوگل و دیگر موتورهای جستجو سایت‌هایی رو همنشین دارند که دارای اشتباهات دستوری و املایی کمتر باشند.


۳۲ . نتایج مکمل

بجای به کارگیری مطالب کپی, کوشش کنید نتایج مکمل ارائه دهید. مثلا بررسی کنید چه مطالبی قبلا در ویکی‌پدیا منتشر شده است و احتیاج به تکمیل می‌باشد


۳۳ . داشتن بعضی چیزهای مفید مانند, ساعت , سالنامه , منطقه زمانی و … از عقیده گوگل سودمند است

با کلیک روی گزینه Update Now عملیات دانلود فایل به‌روزرسانی آغاز شده و می‌توانید ضمن دانلود این به‌روزرسانی کارهای خود با ویندوز را انجام دهید. پس از اتمام عملیات دانلود، نصب به‌روزرسانی به‌طور خودکار انجام می‌شود.

 

بازگشت به عقب

در صورتی‌که پس از به‌روزرسانی ویندوز با مشکل مواجه شدید می‌توانید قبل از گذشت 10 روز نسبت به بازگردانی ویندوز به حالت قبل اقدام کنید. برای انجام کار کافی‌ است به این روش عمل کنید:

 

از منوی استارت به Settings رفته روی Update & security کلیک و در ادامه گزینه Recovery را انتخاب کنید.

در بخش Go back to the previous version of Windows 10 گزینه Get started را کلیک کنید.

 

داده‌ها بخصوص داده‌هایی مانند تصاویر و اسناد، ارزشمندترین دارایی‌های دیجیتال ما هستند.

نرم‌افزارها، بازی‌ها و حتی کل سیستم‌عامل‌ها قابل جایگزین هستند، اما حتی تصور از دست دادن عکس‌های یک سفر بدون این‌که پشتیبانی از آنها داشته باشیم، واقعا دردناک است!

 

بر همین اساس همیشه توصیه‌ اکید به پشتیبان‌گیری از این‌گونه داده‌ها می‌شود. با این وجود مواقع زیادی پیش می‌آید به دلایلی چون اشکالات سخت‌افزاری، مشکلات نرم‌افزاری یا با یک اشتباه سهوی، داده‌های مهمی پاک می‌شود! اینجاست که یک نرم‌افزار بازیابی خوب می‌تواند منجی داده‌های از بین‌رفته‌ شما باشد، اما بهترین این نرم‌افزارها، آن هم از نوع رایگان کدام است؟

 

Recuva

نرم‌افزار Recuva تولید شرکت Piriform در بسیاری از بررسی‌ها به‌عنوان بهترین یا یکی از بهترین نرم‌افزارهای بازیابی داده در ویندوز معرفی می‌شود و این بهترین بودن صرفا از یک جنبه نیست. اولین چیزی که در این نرم‌افزار حائز اهمیت است، محیط ساده و کارکرد غیرپیچیده‌ آن است. از همان ابتدا که نرم‌افزار را اجرا می‌کنید، وارد قسمت بازیابی داده‌ها می‌شوید که با انتخاب هارد یا درایوی که می‌خواهید بازیابی را روی آن انجام دهید و یکی دو کلیک، روند جست‌وجوی فایل‌ها با فرمت‌های مختلف آغاز می‌شود.

 

اگر کاربر حرفه‌ا‌ی‌تری هستید، می‌توانید از این قسمت عبور کنید و نوع فایل‌هایی را که می‌خواهید بازیابی شود، وارد کنید تا جست‌وجو به‌صورت دقیق‌تر و بهینه‌تری انجام شود. هنگام اسکن یا جست‌وجو برای بازیابی، Recuva این امکان را به شما می‌دهد از میان اسکن سریع یا اسکن عمیق یکی را انتخاب کنید. اسکن عمیق زمان بیشتری خواهد برد، ولی مثل غواصی در اعماق اقیانوس، فایل‌های بیشتری را برایتان پیدا خواهد کرد!

 

با اتمام جست‌وجو، فایل‌های پیداشده با رتبه‌بندی براساس وضعیتشان به شما نمایش داده می‌شود که می‌توانید به‌صورت مستقیم آنها را بازیابی کنید یا به قسمت پیشرفته بروید و با اطلاعات بیشتر در مورد هر فایل، نسبت به بازیابی دقیق‌تر اقدام کنید.

با قابلیت‌ بازیابی بالا و محیط کاربرپسند، Recuva می‌تواند اولین گزینه‌ شما هنگام دردسر از دست دادن فایل‌ها باشد!

 

PhotoRec و TestDisk

نگذارید اسم PhotoRec شما را گول بزند! این نرم‌افزار انواع داده‌ بسیار بیشتری از صرفا تصاویر را بازیابی می‌کند. PhotoRec می‌تواند داده‌ها را از دستگاه‌های گوناگونی از هارد گرفته تا CD/DVD، فلش و کارت حافظه بازیابی کند.

 

این برنامه از حدود 200 فرمت فایل پشتیبانی می‌کند و همراه با نرم‌افزار دیگری به نام TestDisk عرضه می‌شود که برای بازیابی پارتیشن‌ها می‌توان از آن بهره برد. یکی دیگر از مزایای PhotoRec آن است که علاوه بر ویندوز، نسخه‌هایی برای مک و لینوکس نیز دارد که برای بازیابی در آن سیستم‌عامل‌ها بسیار کاربردی است.

 

بزرگ‌ترین ایرادی که می‌توان به PhotoRec گرفت، محیط آن است. محیطی به‌صورت command line که در آن خبری از کار با ماوس نیست! شاید در نگاه اول این ایراد برای خیلی از کاربران بسیار جدی جلوه کند، اما این‌گونه نیست. PhotoRec کاربر را پله‌پله در مراحل مختلف راهنمایی می‌کند و چون هوشمندانه درایو مبدأ را به حالت فقط خواندنی می‌برد، هیچ خطری داده‌های شما را در صورت حرکت اشتباه تهدید نمی‌کند!

 

DMDE Free Edition

نرم‌افزار DMDE اغلب در فهرست ابزارهای بازیابی داده مغفول واقع می‌شود و خیلی از کسانی که در این زمینه حرفه‌ای هستند، حتی نامش را هم نشنیده‌اند!

DMDE قابلیت‌های فراوانی را به کاربر ارائه می‌کند و این باعث شده محیط پیچیده‌ای داشته باشد. کار با این محیط شاید آسان نباشد، اما این پیچیدگی به کارایی و درصد بازیابی بالای DMDE می‌ارزد! این برنامه بخصوص برای بازیابی فایل‌ها از هاردهای با حجم بالا یا دارای اشکالات سخت‌افزاری بسیار کارآمد است.

 

روند کار با DMDE به‌طور خلاصه به این صورت است که ابتدا یک درایو را انتخاب می‌کنید و DMDE تمام پارتیشن‌های داخل آن را شناسایی می‌کند. سپس با انجام عمل جست‌وجو، فایل‌های قابل بازیابی در محیطی شبیه به اکسپلورر ویندوز نمایش داده می‌شود تا شما داده‌های مورد نیازتان را بازیابی کنید.

 

DMDE در سه نسخه‌ رایگان، اکسپرس و استاندارد عرضه می‌شود. نسخه رایگان این نرم‌افزار محدودیتی در روند بازیابی داده‌ها سر راه شما می‌گذارد،‌ اما خوشبختانه هیچ محدودیتی در میزان بازیابی در این نسخه وجود ندارد.

 

بازیابی اطلاعات پاک شده, نرم افزار بازیابی اطلاعات پاک شده

قویترین نرم افزار بازیابی اطلاعات

 

Paragon Rescue Kit

تمام برنامه‌هایی که تا اینجا معرفی کردیم، با فرض این است که بازیابی داده‌ها را از داخل ویندوز انجام می‌دهید، اما اگر کلا نتوانستید به ویندوز بوت شوید، آن وقت چه؟ چگونه می‌توانید داده‌هایتان را بازگردانید؟ اینجاست که Paragon Rescue Kit به کمک شما می‌آید. بهترین زمان برای نصب و راه‌اندازی این برنامه زمانی است که ویندوز کامپیوترتان هنوز سر جایش است!

 

وقتی این کار را کردید، به یک CD/DVD خام یا یک فلش خالی (حداقل 512 مگابایت، اما اگر می‌خواهید بازیابی اساسی انجام دهید، سراغ بزرگ‌ترینی که می‌توانید بروید!) نیاز خواهید داشت. خود برنامه ابزارهای لازم روی این فلش یا CD/DVD را پیاده می‌کند. پس از آن‌که دیسک یا فلش آماده شد، آن‌ را به کامپیوتری که بوت نمی‌شود بزنید و با آن بوت شوید. برنامه منویی جلوی شما می‌گذارد شامل گزینه‌های مختلفی برای بازیابی پارتیشن‌های از دست‌رفته، رفع ایرادات بوت و قابلیت حیاتی انتقال فایل از درایو هدف که می‌تواند داده‌هایتان را نجات دهد!

 

بازیابی موبایلی

امروزه حجم زیادی از داده‌های باارزش ما از عکس و فیلم تا مخاطبان و یادداشت‌ها روی گوشی‌های موبایل ذخیره شده و احتمال از دست رفتن داده‌ها روی تلفن‌های همراه بسیار بالاتر از هارد کامپیوتر است. بنابراین عجیب نیست کاربران زیادی دنبال ابزارهای مناسبی برای بازیابی داده‌ها از گوشی‌ها بخصوص گوشی‌های اندرویدی باشند.

 

پیش از معرفی نرم‌افزارهای خاص بازیابی از روی گوشی‌های اندرویدی، بیان یک نکته را ضروری می‌دانم: اگر داده‌های شما روی کارت حافظه‌‌ داخل گوشی ذخیره شده بود، بهترین گزینه آن است که به سرعت کارت را از گوشی بیرون آورده و با اتصال آن به یک کامپیوتر، به کمک یکی از نرم‌افزارهای قدرتمندی که در متن معرفی کردیم داده‌هایتان را بازیابی کنید.

 

برای بازیابی داده‌ها از گوشی‌های اندرویدی و همچنین آیفون، نرم‌افزار Dr.Fone از شرکت Wondershare یکی از محبوب‌ترین و کاراترین برنامه‌هاست. به کمک این نرم‌افزار که بیش از 6000 مدل دستگاه را پشتیبانی می‌کند، می‌توانید تصاویر، فیلم‌ها، مخاطبان و حتی پیامک‌هایی را که به دلایل مختلف از گوشی‌ پاک شده‌اند، بازیابی کنید. کار با Dr.Fone آسان است و امکان پیش‌نمایش فایل‌ها قبل از بازیابی کامل آنها از قابلیت‌های جالب و کاربردی آن است.

 

نرم‌افزار دیگری که در کارایی دست کمی از Dr.Fone ندارد، FonePaw Android Data Recovery است که با محیطی کاربرپسند به شما اجازه ‌می‌دهد انواع داده‌ها از جمله تصاویر، فیلم‌ها و حتی تاریخچه‌ تماس‌ها را از گوشی‌های اندرویدی بازیابی کنید. یکی از نقاط قوت نرم‌افزار FonePaw پشتیبانی آن از اندروید نسخه 2.1 تا 7.0 است. بنابراین بعید است به گوشی‌ای بربخورید که این نرم‌افزار از پسش برنیاید! این برنامه نسخه‌ای هم با نام FonePaw iPhone Data Recovery مخصوص بازیابی از آیفون عرضه کرده است.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.