اگر چه اپل فعلا تولید این گوشی را متوقف کرده و بر روی تولید مدل های تازه تر متمرکز شده است، اما گفته می شود برای جلب نظر مجدد کاربرانی که از استفاده از آیفون اس ای راضی بوده اند، برنامه هایی دارد.
در شرایطی که امکان نصب سیستم عامل جدید iOS ۱۳ بر روی مدل های قدیمی تر آیفون وجود ندارد، منابع مطلع می گویند اپل قصد دارد گوشی جدیدی به نام آیفون اس ای ۲ را تولید کند. احتمال می رود این گوشی در سال جاری میلادی روانه بازار شود.
گفته می شود آیفون اس ای ۲ از فناوری تشخیص هویت فیس آی دی پشتیبانی می کند و به جای نمایشگر ۴ اینچی دارای نمایشگر بزرگتر ۴.۷ اینچی خواهد بود. گوشی یادشده همچنین دارای دوربین های قوی تری خواهد بود. اپل خود اخبار منتشر شده در این زمینه را رد یا تایید نکرده است.
پر طرفدارترین شبکه اجتماعی دنیا،۴ فوریه ۲۰۰۴ توسط زاکربرگ جوان به وجود آمد. این شبکه اجتماعی به دلیل نقض حریم خصوصی افراد و سوءاستفاده از اطلاعات مردم، بارها مورد شکایت افراد حقیقی و حقوقی قرار گرفته است. احتمالا می دانید که فیس بوک در سال های 2012 و 2014 به ترتیب، اینستاگرام و واتس اپ را خریداری کرد و هم اکنون به علت اختلاف نظرهای شدید بنیان گذاران برنامه های یاد شده با زاکربرگ، هیچ یک از آن ها دیگر در فیس بوک کار نمی کنند. در سال گذشته «برایان اکتون» بنیان گذار واتس اپ از کاربران خواست تا از فیس بوک برای جلوگیری از نقض حریم شخصی شان خارج شوند و «کوین سیستورم» و «مایک کی رگر» موسسان اینستاگرام هم در سپتامبر گذشته فیس بوک را ترک کردند. در این شرایط نامناسب، فیس بوک اعلام کرده که قصد دارد قابلیت گپ پیام رسان فیس بوک و نیز بخش تبادل پیام برنامه های اینستاگرام و واتس اپ را در یکدیگر ادغام کند تا گفت وگوی کاربران این سه برنامه با یکدیگر تسهیل شود. در این پرونده علاوه بر ارائه جدیدترین و جالب ترین آمارها درباره فیس بوک، نحوه کسب درآمد این شبکه اجتماعی و چند شکایت از آن را که خبرساز شده، خواهید خواند.
از ایده تا اجرای یکی از باسابقه ترین شبکه های اجتماعی که حاشیه های زیادی داشته است آیا«زاکربرگ» ایده فیس بوک را دزدید؟
اگر بخواهیم به تاریخچه فیس بوک بپردازیم، باید به وبسایت Facemash اشاره کنیم که زاکربرگ آن را با هدف سرگرمی بین دانشجویان هاروارد ساخت. وبسایتی که در آن دانشجویان به ظاهرِ دوستان خود از روی عکس شان رای می دادند اما حجم بالای دانلود این وبسایت که موجب اختلال در اینترنت دانشگاه شد و همچنین ناراضی بودن بعضی دانشجویان از این که عکس شان در این وبسایت مورد استفاده قرار گیرد، موجب شد دانشگاه وبسایت را مسدود کند. پس از مسدود شدن وبسایت Facemash بود که «دیویا نارندرا» به همراه شرکایش تایلر و کارمون وینکلووس که پیش از این، ایده یک شبکه اجتماعی به نام هاروارد کانکشن را می خواستند عملی کنند سراغ زاکربرگ آمدند تا از نبوغ برنامه نویسی او استفاده کنند. مارک موافقت کرد که در پروژه آن ها همکاری کند اما همزمان با این ماجرا بود که شیطنت مارک گل کرد و او تصمیم گرفت که ایده یک شبکه اجتماعی فوق العاده را دور از چشم شرکایش عملی کند.
پرداخت غرامت توسط زاکربرگ
مارک 20ساله در فوریه 2004 به همراه چهار تن از دوستانش برنامه نویسی این شبکه اجتماعی را با نام The Facebook آغاز کردند و این وب سایت در ابتدا برای دانشگاه هاروارد طراحی شد اما مدتی بعد در دانشگاه های دیگر هم توسعه یافت. پروژه اجتماعی آن ها خیلی سریع رشد کرد. با توسعه این شبکه اجتماعی در سال 2005 ،
آدرس این وبگاه به facebook.com تغییر یافت و در سال 2006 محدودیت حضور فقط دانشجویان در این وبسایت برداشته شد و رسما این شبکه اجتماعی در دسترس عموم قرار گرفت. کمی بعد و در همان سال برادران وینکلووس و نارندرا که زاکربرگ را در پروژه هاروارد کانکشن به همکاری فراخوانده بودند، او را به سرقت ایده خود متهم و رسما از او شکایت کردند. آن ها مدعی شدند، مارک به جای انجام تعهدات خود برای آن طرح، منبع اصلی اطلاعاتی آن ها را برای تاسیس فیس بوک به کار گرفته است. زاکربرگ در ابتدا اعلام کرد، شبکه اجتماعی فیس بوک هیچ ارتباطی با پروژه هاروارد کانکشن ندارد اما چند نوبت شکایت رسمی نارندرا و برادران وینکلووس که تا سال 2011 هم ادامه داشت باعث شد مارک برای حل و فصل موضوع 45 میلیون دلار به هاروارد کانکشن که حالا به کانکت یو تغییر نام داده بود، غرامت پرداخت کند.
شیوه فیس بوک برای کسب درآمد بیشترکه عده زیادی را معترض کرده است
تحلیل و فروش اطلاعات شخصی کاربران
مدتی پیش فاش شد که فیس بوک اطلاعات شخصی بیش از 50 میلیون کاربر را به شرکت «کمبریج آنالیتیکا» -شرکتی که با ترکیب داده کاوی و تحلیل داده ها در فرایندهای انتخاباتی و سیاسی خدمات ارائه می دهد- فروخته و کمبریج آنالیتیکا هم از اطلاعات به دست آمده در تبلیغ انتخاباتی دونالد ترامپ در سال 2016 استفاده کرده است. این اولین باری نیست که چنین چیزی درباره فیس بوک می شنویم. پایگاه «اینترسپت» سندی از فیس بوک رو کرده است که نشان می دهد این شرکت از اطلاعات مجازی کاربران برای پیش بینی رفتار آن ها استفاده می کند و این پیش بینی ها را به شرکت های تبلیغاتی می فروشد. فیس بوک اطلاعات شخصی افراد شامل روابط میان دوستان، موضوعات مورد علاقه، تعداد و محتوای نوشته ها و زمان حضورشان در شبکه اجتماعی را جمع آوری و طبقه بندی می کند و براساس آن ها الگوهای رفتاری کاربران را به دست می آورد. نرم افزار هوش مصنوعی فیس بوک، با قدرت پیش بینی رفتار آینده کاربران به شرکت ها اجازه می دهد با تبلیغات هدفمندشان آن ها را نشانه بگیرند. این سیستم که «پیش بینی وفاداری» نام گرفته است با توجه به اطلاعات ذخیره شده در پروفایل کاربر، تخمین می زندکه آیا او به استفاده از محصول یا خدمتی ادامه می دهد یا خیر. این شرکت با خریدن دیگر پیام رسان ها مثل اینستاگرام و واتس اپ به تنوع بخشی و توسعه بخش های درآمدزایی خود فکر کرد اما مدل کسب وکارش بیشتر روی تبلیغ متکی است. ادعا می شود در سال ۲۰۱۵، حدود ۹۵ درصد درآمد جهانی فیس بوک از تبلیغات به دست آمد و تنها ۵ درصد آن حاصل دیگر بخش ها مانند پرداخت بازی های روی پلت فرم فیس بوک، پست های تبلیغاتی کاربران و تجارت الکترونیک بود.
خبرسازترین شکایت ها از فیس بوک
شاید ندانید اما پشت چهره موجه شبکه اجتماعی فیسبوک که از سال 2004 تا الان موفق عمل کرده و توانسته مخاطبان خود را در سراسر جهان حفظ کند، کلی شکایت و نارضایتی وجود دارد که روحتان از آن ها بیخبر است. در ادامه تعدادی از شکایتها را که تنها در یک سال اخیر رسانه ای شده است، با هم مرور می کنیم.
شکایت از اپلیکیشن فیسبوک مخصوص کودکان:گروههای حامی کودکان و نوجوانان میگویند که اپلیکیشن پیامرسان فیسبوک مخصوص کودکان برخلاف قوانین فدرال، اطلاعات شخصی کاربران سنین پایین را بدون تایید والدین شان جمعآوری میکند. در شکایت تنظیم شده آمده است که اپلیکیشن درخواست تایید COPPA را ندارد و کاربر نمیداند آیا واقعاً حریم خصوصی کودکان توسط این برنامه حفظ میشود یا نه!
شکایت سهامداران فیسبوک :زمانیکه زاکربرگ، اعلام کرد میخواهد بهطور رسمی وارد عرصه سیاست شود، بسیاری از سهامداران انگیزه این کار را قدرتطلبی و دلیل ایجاد تغییرات ساختاری در فیسبوک دانستند و علیه این مولتی میلیاردر شکایت تنظیم کردند.
شکایت کارمند سابق فیس بوک به دلیل ابتلا به اختلال روانی:یکی از کارکنان سابق شبکه اجتماعی فیسبوک از این شرکت به دلیل کوتاهی در محافظت از او در برابر پیامدهای مخرب محتواهای این شبکه شکایت کرد. او گفته است که براساس وظیفه شغلیاش مبنی بر حذف تصاویر و ویدئوهای مبتذل و زننده، روزانه هزاران ویدئو، تصویر و تبلیغ درباره سوءاستفاده جنسی از کودکان، تجاوز، شکنجه، بریدن سر، قتل، خودکشی و... مشاهده میکرده که باعث ایجاد اختلالات روانی در او شده است.
شکایت یک وکیل معروف به خاطر مردم:«max schrems»، وکیل معروف که شهرتش را مدیون درجه یک بودن در حرفهاش است، با حضور در دادگاه کشور «اتریش» شکایتی علیه فیسبوک مطرح و این شرکت را متهم به نقض قانون موسوم به «مقررات حفاظت از اطلاعات عمومی» کرد.
شکایت کاربران سامسونگ:برخی کاربران موبایلهای سامسونگ گله دارند که حساب کاربری و اپلیکیشن فیسبوکی که در دستگاه شان نصب شده، حذف نمیشود و کاربر فقط میتواند آن را غیرفعال کند. این نگرانی موجب شکایت علیه این شرکت شد.
شکایت «ویتنام» از فعالیت سیاسی در فیس بوک:ویتنام با شکایت از فیسبوک، این شبکه اجتماعی را متهم کرد که قانون جدید سایبری این کشور را که از ابتدای امسال به اجرا گذاشته شده، نقض کرده است زیرا مخالفان دولت کمونیستی «هانوی» همچنان در این شبکه فعال هستند.
شکایت «بلکبری» به دلیل سرقت:شرکت کانادایی «بلکبری» رسما از شرکت مادر فیسبوک که اپلیکیشنهای «اینستاگرام» و «واتساپ» را هم در اختیار دارد، بهدلیل سوءاستفاده از حق امتیازات و اختراعات متخصصان اش شکایت کرد.
6 آمار جالب درباره فیس بوک و پیام رسان های زیر مجموعه اش
2.32 میلیارد
طبق آماری که در 31 دسامبر 2018 میلادی منتشر شد، فیس بوک بیش از 2.32 میلیارد کاربر فعال در سراسر جهان دارد.
5درصد
در سال 2018 تعداد کاربران اینستاگرام از مرز یک میلیارد گذشت و نرخ رشدی معادل 5 درصد داشت. این نرخ رشد از سرویس های پیام رسان مشابه در همین سال بیشتر است.
11.97میلیارد
درآمد فیس بوک در سه ماهه اول سال 2018 حدود 11.97 میلیارد دلار بوده است. این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی 49 درصد افزایش داشته است.
1.5میلیارد
واتس اپ با 1.5 میلیارد کاربر، محبوب ترین پیام رسان درجهان است. بنابراین تعدادکل کاربران زیرمجموعه های فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ فاصله چندانی تا پنج میلیارد ندارد.
160دلار
پیش بینی های جدید شرکت پژوهشی «سیترون ریسرچ» نشان داده است که سهام فیس بوک در سال 2019 میلادی می تواند با ارزش 160 دلار به ازای هر سهم فروخته شود.
138.3میلیارد
براساس سهام و سود
فیس بوک در سه سال گذشته، ارزش خالص فیس بوک در سال 2018 میلادی فقط کمی از 140 میلیارد دلار کمتر بود.
به گزارش ایسنا، هفته گذشته بود که اخبار و گزارشهای متعددی در فضای مجازی و رسانهها منتشر شد که نشان میداد باگ و آسیب پذیری جدیدی در پلتفرم تماس ویدئویی فیس تایم اپل وجود دارد که به افراد غریبه و هکرها این امکان را میدهد با برقراری یک تماس ویدئویی از طریق پلتفرم فیس تایم با مخاطب و کاربر موردنظر، حتی بدون اینکه وی جواب تلفن خود را بدهد و تماس برقرار شود، قادر خواهند بود صدای محیط پیرامون مخاطب موردنظر را از طریق میکروفون موجود در گوشی آیفون شنود کرده و از تمامی مکالمات خصوصی آنها به صورت مخفیانه آگاه و مطلع شوند.
بلافاصله بعد از انتشار این خبر، یکی از سخنگویان اپل در این خصوص خطاب به کاربران و کارشناسان اعلام کرد که اپل از این موضوع آگاه است و کارشناسان مربوطه نیز درصدد هستند تا هرچه سریعتر باگ و مشکل مربوطه را برطرف کنند. ما قصد داریم که این مشکل امنیتی را از طریق یک بهروزرسانی نرم افزاری که احتمالاً در هفته آینده منتشر میشود، در اختیار کاربرانمان قرار دهیم.
اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس وجود دارد:
استفاده از وردپرس
اضافه کردن گوگل آنالیتیکس به wp-content در وردپرس
افزودن کد تعقیب به سایت به چهره دستی
اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس
مراحلی را که باید در این باره طی نماییم به چهره پایین است که با هم به رسیدگی آن می پردازیم.
گام ۱: ایجاد اکانت گوگل
ایجاد اکانت گوگل - پیوندیدن گوگل آنالیتیکس به وردپرس
گام ۲ : ورود به گوگل آنالیتیکس
ورود به گوگل آنالیتیکس-اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس
چنانچه اکانت گوگل داشته باشید با وارد کردن آن میتوانید وارد شوید و عملیات اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس را پیش درآمد کنید.
گام ۳ : اخذ کد پیگیری
کد پیگیری- اتصال گوگل آنالیتیکس به وردپرس
برای اینکه بتوانید امکان پیوست گوگل آنالیتیکس به وردپرس را فراهم کنید، آموزش گوگل آنالیتیکس وردپرس لازم است یک کد تایید از سایت گوگل آنالیتیکس دریافت کنید و آن را به چهره دستی به سایت وردپرس خویش وارد کنید. به اصطلاح لاتین به این کد تایید tracking code می گویند. برای گرفتن آن به پنل مدیریت گوگل آنالیتیکس رفته و از دکمه ی سمت چپ در سومین ستون گزینه ی tracking code را مشاهده خواهید کرد.
چرا سئوی فروشگاه اینترنتی حائز اهمیت است؟
گام ۴ : کپی کردن کد پیگیری
کپی کردن کد تعقیب - پیوست گوگل آنالیتیکس به وردپرس
حال میتوانید کد دنبال را در این بخش کپی کنید و در وبسایت خویش پیمان دهید.
گام ۵ : وارد کردن کد در وردپرس
به پنل وردپرس خویش وارد شوید و پس از آن به دسته نمایش و ویرایشگر بروید. حال فایل header.php را مفتوح کرده و تکه کد دنبال را در آن وارد کنید تنها دقت کنید که کد را بعد از تگ head قرار دهید. حال تنظیمات خویش را اندوخته کنید.
بر اساس گزارش وب سایت phonearena، حالا به نظر میرسد که اپل با انتشار بیانیه و پیامی جدید، ضمن عرض پوزش از کاربران پلتفرم تماس ویدئویی فیس تایم، اعلام کرده است که نسخه بهروزسانی و آپدیت جدیدی را در هفته جاری منتشر خواهد کرد تا کاربران بتوانند با خیال راحت و آسوده به تماس ویدئویی در این پلتفرم بپردازند و هیچ مشکل امنیتی نیز برای آنها بوجود نیاید.
انتظار میرود در هفته جاری کاربران بتوانند با دریافت جدیدترین نسخه از سیستم عامل آی او اس، این آسیب پذیری و ضعف امنیتی را رفع کرده و امنیت سایبری دستگاه خود را افزایش دهند.
منابع بلومبرگ میگویند که این غول تکنولوژی در حال توسعه یک سیستم دوربین سه بعدی است که از اسکنر لیزری استفاده میکند تا اطلاعات عمقی را در فواصل بسیار بزرگتر از سیستم نمایش نقطهای که در فناوری تشخیص چهره آیفونهای فعلی استفاده میشود، دریافت کند.
گفته میشود که هدف اصلی اپل دستیابی به فناوری واقعیت افزوده در آیفونهای سال ۲۰۲۰ است. این امر میتواند ابعاد و اندازهها را اندازهگیری کند، همچنین به گرفتن عکسهای اصلاحا پرتره کمک میکند چرا که دوربین برای گرفتن آن نیاز به تشخیص اشیای پسزمینه دارد.
طبق گفته یکی از منابع، شرکت اپل با شرکت سونی درباره آزمایش حسگرها صحبت کرده است.
اگر این شایعات درست باشد، اپل میتواند اواخر سال ۲۰۲۰ آیفونهای لیزری را معرفی کند.
شرکت اپل میخواست ارتقای خود را در سال ۲۰۱۹ انجام دهد، اما به دلایل نامعلومی آن را به تعویق انداخت. پس برای امسال شما مجبور به سازش با ارتقاهای دیگر خواهید بود که شامل دوربین عقب سوم و احتمالاً یک حسگر بهبود تشخیص چهره و همچنین تغییر درگاه شارژ از پورتهای کنونی به USB-C است.
برخی میگویند اپل در حال برنامهریزی نسخههای به روز شده از آیپد معمولی و آیپد مینی برای انتشار در سال ۲۰۱۹ است.
طبق این برنامهریزی اپل در آینده نزدیک بسیار پرمشغله خواهد بود و احتمالاً با جلب رضایت مشتریان روزهای بهتری در انتظار این شرکت خواهد بود.
بخش موبایل این شرکت در توئیتر اعلام کرده در ۲۴ فوریه و در کنگره جهانی موبایل رویداد «Connecting the Future» را برگزار می کند. تصویری که همراه این توئیت منتشر شده به یک موبایل با نمایشگر تاشو تعلق دارد.
این رویداد در حالی اعلام می شود که «ریچارد یو» مدیر ارشد اجرایی هواوی ارائه موبایل تاشو را تایید کرده است.
او در یک جلسه سرمایه گذاری در پکن گفت: در ماه فوریه و در بارسلونا منتظر شما هستیم. در آنجا از نخستین موبایل جهان با استاندارد 5G و نمایشگر تاشو رونمایی می کنیم.
حال آنکه چند روز قبل از برگزاری رویداد هواوی، شرکت سامسونگ از موبایل تاشوGalaxy X رونمایی می کند.
به گزارش فارس به نقل از بی جی آر، تا به حال اطلاعات متنوعی در مورد گوشی های گالکسی اس 10 و اس 10 پلاس سامسونگ منتشر شده ولی یک ویدئوی جدید نشان می دهد سامسونگ می خواهد گوشی تازه ای به نام گالکسی اف را هم منتشر کند که یک گوشی تاشو محسوب می شود.
این گوشی دارای یک نمایشگر بزرگ و نیز یک قلم خاص و هوشمند است و از نظر ظاهری شباهت زیادی به تبلت های متداول در بازار دارد.
محتوای این ویدئو نشان می دهد که گوشی یادشده باریک تر از حد انتظار است و از رابط کاربری منحصر به فردی نیز برخوردار است. سامسونگ چند ساعت بعد از انتشار این ویدئو در فضای مجازی آن را پاک کرد و همین نشان می دهد شرکت یادشده قصد نداشته فعلا کاربران را از تولید چنین گوشی مطلع کند.
برخی کارشناسان می گویند ممکن است این ویدئو تنها نشان دهنده یک گوشی دیجیتال باشد که فعلا خبری از تولید آن نیست و برخی دیگر می گویند سامسونگ در آینده گوشی مذکور را روانه بازار می کند. توانایی اتصال راحت به رایانه ها و نمایشگر مسطح سازگار با فناوری واقعیت افزوده از جمله امکانات گالکسی اف است.
تلگرام که با توجه به منابع به طور میانگین در هر ماه ۲۰۰ میلیون کاربر فعال دارد، جزو ده پیامرسان برتر دنیا شناخته میشود و اخیرا هزینه بسیار زیادی را صرف عرضه نسخه بلاکچین خود کردهاست.
بر اساس گزارشها، پاول دورف، موسس تلگرام، تاریخ دقیقی را برای عرضه نسخه بلاک چین تلگرام مشخص نکرده و تنها ماه مارس را برای عرضه آن اعلام کردهاست. همچنین تیم سازنده تلگرام بیان کردند که تقریبا ۹۰ درصد از این نسخه تلگرام آماده شده است ولی تاخیرهای احتمالی مربوط به عرضه و توسعه آن را نباید فراموش کرد.
همانطور که گزارش شدهاست، جزییات منتشر شده تاکنون نشان میدهند که نسخه بلاک چین تلگرام، به عنوان روشی جدید برای تبادل دادهها عمل خواهد کرد. همچنین با توجه به برخی شایعات، میلیاردر روسی و مالک سابق باشگاه فوتبال رومن افسی و دو کارآفرین دیگر از این پروژه حمایت کرده و بر روی آن سرمایه گذاری میکنند.
این برنامه به علت امتناع پاول دورف از به اشتراک گذاشتن رمزگذاریهای این برنامه با مقامات ملی روسیه، در انطباق با قوانین مخابرات محلی، از آوریل ۲۰۱۸ در کشور روسیه، محل تولد پاول دورف، مسدود شدهاست. طبق دادهها در زمان فیلترینگ این پیامرسان، حدود ده میلیون نفر از کاربران فعال تلگرام، در کشور روسیه مستقر هستند.