کتاب «خط مقدم مبارزه» روایت داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی در ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم، بین سالهای 1363 تا 1365 است. اینکه ما در کتاب یادشده همزمان با آکاهی از یک برهه ی تاریخی مهم و سرنوشت ساز از کارآمدی و تلاش فرزندان غیور این آب و خاک، وقایع زندگی شخصی یک فرماندهی جوان و دلاور کشورمان در هشت سال دفاع مقدس را هم مرور می کنیم بر جذابیت اثر افزوده است.
خانم فائضه غفارحدادی توانسته با دقت و ظرافت چنان فضاسازی خوبی از محیط های وقوع ماجرا ارائه دهد که مخاطب، خودش را در آن محیط ها حاضر می بیند و این هنرمندی بر غنای اثر نگارش شده می افزاید.
تلفیق فضای عاطفی با فضای سخت نظامی و جنگی، پس از نشان دادن اقتدار، توانمندی و کارآمدی جمعی از قهرمانان وطن، شاید مهمترین ویژگی این کتاب است که صحنه هایش بسیار است. این موضوع بویژه در ارتباط با زندگی خصوصی قهرمان اصلی کتاب، با عرضه کردن نامه های لبریز از عاطفه و احساس یک زن و شوهر جوان، فضای دلنشینی را به مخاطب ارائه می دهد. غیر از این، در سراسر کتاب نیز ما با چنین تلفیق هنرمندانه ای مواجه هستیم. به عنوان مثال نویسنده ی اثر در صفحهی 47 این کتاب ارزشمند با هنرمندی از نحوه ی تشویق افسران سوریه ای در سالن غذاخوری پادگان نظامی آن کشور نهایت استفاده را کرده تا نشان دهد شخصیت و قهرمان اصلی ماجرا یعنی حسن طهرانی مقدم طرفدار یکی از تیم های فوتبال کشورمان است
https://www.mashreghnews.ir/news/921781/کاش-این-کتاب-کش-می-آمد#ref=shahrekhabar