از راهنمای کلیدی زیر برای صریح کردن راه کامیابی خود استفاده کنید.
حس کنجکاوی خود را تحریک کنید
هیچوقت نیرو کنجکاوی را حداقل نگیرید. کنجکاوی همان رغبت به دانستن و یاد دریافت است که ذهن تان را صریح و پرکار نگه می دارد.
وقتی می پذیرید که چیزی را نمی دانید برای دانستن آن میل و اشتیاق پیدا می کنید و تمام تلاش تان را برای به دست آوردن آن به پیشه می برید.
آدم های کنجکاو سوال می پرسند، به تعقیب پذیرش می گردند و مسیرهای تازه ای را برای مشکلات کهن امتحان می کنند. آن ها با رفتارهای شان به راحتی قابل تشخیص هستند. آن ها یک دشوار را با رویت پسین و ذهن مفتوح رسیدگی می کنند و به یک مسیر حل خلاقانه و مبتکرانه می رسند.
آدم های کنجکاو همیشه به پیگیری اطلاعات جدید هستند. همش آن ها را در کتابخانه ها و کتابفروشی ها پیدا می کنید. آن ها از مدیر، همسر، رفقا و یا همکارانشان درخواست بازخورد می کنند و دائم سوالات عمیق و متفکرانه می پرسند.
دنبال اطلاعات تازه باشید. منابع خود را در عقیده بگیرید و آن ها را اشاعه دهید. شخصی را پیدا کنید که الهام بخش تان باشد و از او بپرسید چه می خواند، چه می بیند و چه گوش می دهد؟
کنجکاوی مایه می شود یاد بگیرید، از یاد ببرید و دوباره یاد بگیرید. اریک هافر فیلسوف می گوید: بعدها یاد گیرنده ها وارث زمین می شوند در حالی که دانایان خودشان را مجهز به حیات در دنیایی می بینند که هنوز وجود ندارد.
زمانی که از گیتی می رویم ملت ما را از روی موفقیت های مان قضاوت می کنند. لغایت آن زمان این وظیفه خودمان است که به پیگیری کامیابی ها باشیم.
هدفمند بودن
هیچوقت توان کنجکاوی را کمینه نگیرید
انگیزه های خود را بررسی کنید
اگر دلیل های شما بی آلایش و صادقانه باشند پیشرفت را تجربه خواهید کرد وگرنه هرگز به هدف نخواهید رسید.
اعتماد به نفس خود را با تقویت شخصیت بالا ببرید. مهربان باشید. به جای گرفتن ببخشید. حتی به کسی که نمی تواند برای شما کاری سپریدن دهد اهمیت بدهید.
از شما دعوت می کنم دلیل های خویش را رسیدگی کنید. مهم نیست در چه موقعیتی هستید اگر این پیشه را انجام ندهید زندگی خویش را روی ستون های متزلزلی می سازید. پس از انتقاد کردن، سیاست بافی کردن و مهار نتایج امتناع کنید. به جای این که درگیر یک نتیجه خاص شوید حیات خویش را با اهداف جداگانه ای در عقیده بگیرید. وقتی به نتایج متفاوت اندیشه کنید منسجم با روحیات خویش قبل می روید و این تسکین باطنی شما را به هدف می رساند. قصد یک چیز بیرونی نیست بلکه چیزی است که در درون خود دارید.
بخش های اصلی حیات خویش را ارزیابی کنید
اگر احساس می کنید در کار تمام وقت تان راهبند افتاده اید، اگر پرماسیدن می کنید چیرگی خاصی ندارید، بی تجربه هستید یا آموزش کافی ندیده اید پس در راه قصد زندگی نمی کنید و یا هدفی در حیات ندارید. چگونه این را تشخیص دهیم و بفهمیم که چه هدفی در حیات داریم؟
بخش های اصلی زندگی هر شخصی مختص خودش است و تنها خودش می تواند آن ها را تعیین کند. ذهن و جسم، خانواده و دوستان، معنویات، مادیات و شغل.
از خودتان سوالات شخصی در ارتباط با زندگی تان بپرسید. به عنوان مثال: در دسته های اصلی حیات ام چه کارهایی می کنم؟ آیا در بعضی از آن ها عالی هستم اما در بعضی نقص هایی دارم؟
به عنوان مثال شغل یگانه از دسته های اصلی زندگی است که خیلی ها با آن درگیر هستند. اگر تقسیم اصلی حیات شما نیز هست از خودتان بپرسید: من در چه کاری خوب هستم؟ استعدادها، چیرگی ها و توانایی های خاص من چیست؟ چه کاری می خواهم سپریدن دهم؟
چه مشکل یا احتیاج بیرونی شما را آزار می دهد؟ چه فرصت ها، پیشه ها و یا تفریح هایی دوست داشتید اما به آن ها نرسیدید؟ حقیقت خود را در بخش های اصلی زندگی تان پیدا کنید لغایت بتوانید در یک راه قصد دار قبل بروید.
عادت های تاثیرگذار را تقویت کنید
یکی از مهم ترین چیزهایی که باعث می شود یک زندگی هدفمند داشته باشید این است که عادت های تاثیرگذار خویش را تقویت کنید. رفتارها و کارهایی که باعث می شود در مسیر رویاهای قلبی تان تند تر جنبش کنید. و بالعکس عادت هایی که تاثیرگذاری پایینی دارند مایه از بین رفتن انرژی، اشتیاق و تلاش می شوند و راهبند از پیدا کردن منظور می شوند.
یکی از خو هایی که باید تقویت کنید این است که مراقب سررسید و انرژی خویش باشید. هر کاری که با این دو منبع انجام می دهید تعیین کننده نتیجه حیات تان است. موعد گرد از باارزش ترین دارایی های ماست و آن را با انجام دادن کارهایی که ما را به جلو قبل نمی برد هدر می دهیم. چقدر وقت برای تماشای تلویزیون، پرسه زدن در فضای مجازی و برآوردن به پیام ها می گذرانید؟ متاسفانه زمان زیادی را برای این سه پیشه بیهوده صرف می کنیم.
اگر بخواهیم در جهت قصد زندگی نماییم و به اهداف مان برسیم باید این خو های بی تاثیر را از زندگی خویش حذف کنیم. در عوض در ساعت هایی که به آن ها “ساعت قدرت” می گویند به خودتان انرژی و روحیه بدهید. هر روز صبح ۲۰ دقیقه مراقبه کنید، ۲۰ دقیقه ورزش کنید و ۲۰ دقیقه با صدای بلند مطالعه کنید.